Przejdź do forum
Winter Challenge z ...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

Winter Challenge z pulą 20 000 €

4 Posty
4 Użytkownicy
0 Reakcje
1,009 Wyświetlenia
Moderator
kloda1

Wykonuj codzienne wyzwania na biorących udział w promocji roomach iPoker między 15 a 24 grudnia, by wygrywać wejściówki do freerolli All-in z pulą 2000 €!

Turnieje "Winter Freeroll" będą odbywać się każdego dnia promocji o 23:00, a zakwalifikować się do nich możesz wypełniając tylko jedno z podanych niżej wyzwań, na dzień przed każdym z turniejów:

- Wygraj 2 turnieje Twister jednego dnia
- Wygraj 10 rozdań cash na stawkach 0,01/0,02-0,02/0,05 NL (stoły heads-up nie biorą udziału) jednego dnia

Gdy już zdobędziesz token, pamiętaj, by zarejestrować się do turniejów. Kiedy już to zrobisz, nie będziesz musiał być zalogowany, by zagrać i mieć szansę na wygraną!

W promocji biorą udział wszystkie roomy iPoker poza Betfair

Odpowiedz
Cytat
3 odpowiedzi
djalbert182

Nawet bez tej promocji chciałbym wygrać 2 turnieje w 1 dzien :P

Odpowiedz
Cytat
JuanitoPL

Jak dostać wiecej niz jeden token na dzień? Bo widze że jest multi entry bo duzo osób ma po 2 wejścia... a w lobby pisze za max 4 wejscia...

10 rąk to 1 token

Czy za każdego wygranego twistera dostaje się kolejny token?

Odpowiedz
Cytat
Wrona81

Ja właśnie nie wiem jak oni to naliczają, dostałem 2 tokeny z rana chyba za nocne granie twisterów i Speedziocha, przez cały dzień wygrałem około 15 twisterów, co chwilę wbijam się na speeda poszpuncić, ale na tych dwóch tokenach się skończyło. Wczoraj dostałem 1 token, ale szczęśliwy, bo doprowadził mnie do 7 miejsca, ale widziałem, że ludzie byli porejestrowani multi po 4-5 razy.

Odpowiedz
Cytat