Przejdź do forum
wielcy panowie z ma...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[Zamknięte] wielcy panowie z malymi jajkami:DD

27 Posty
22 Użytkownicy
0 Reakcje
2,428 Wyświetlenia
mattck
BlackMember

ktos to ogladal?
robia wielka szopke po czym sie wycofuja co to za poker? wygonili jednego i teoretycznie moim zdaniem nie powinno byc takiego deala jak to jest do konca?

26 odpowiedzi
ligabb
Poker Player

zostali w puli we dwóch to mogą o niej decydować jak chcą.. rozumiem zamiast raz to trzy razy wykładać boardy, ale takie deal'e... :ayfkm: :ayfkm: :ayfkm:

Gomez224
PokerStrategist

Pierwszy raz widzę taką akcję, przecież to jest kompletnie bezsensu. Co najwyżej run it twice ale takie coś?

3eakY
PokerStrategist

i`ve loled....

duff2511
PokerStrategist

"I'm so unlucky in these cash games" haha, ciężko Philowi przyznac, że on przy tym stole jest fiszem. No cóż, Ivey wydaje kasę z pokera na crapsy, a Hellmuth kasę zarobioną w turniejach na keszówki, ew. na stakowanie Mike'a i Layne'a Flacka :D

Mocnym
Oldschool Grinder

HAHA, ciekawe, może jak FTP wskrzeszą, to coś takiego wprowadzą. AI! (masz flipa?) A TO NIE! NIE AI!

miais
Legacy Member

rozliczyli się za wpisowe do turniejów za okres od 2008-2011 ;)

galer
Oldschool Grinder

Napisane przez duff2511
No cóż, Ivey wydaje kasę z pokera na crapsy,

tzn. kasę z pożyczek? :f_confused:

czak2
Oldschool Grinder

Przeczytałem tytuł tematu i myślałem że to o mnie :facepalm:

A serio widziałem to dzisiaj i moim zdaniem nie powinno mieć to miejsca bo gdyby Jetten wiedział że pula będzie tak mała to by nie spasował imo trochę go oszukali i bym się kłócił na jego miejscu ewentualnie powiedział Matusowi że spasowałem AK :f_biggrin:

kalamasz
PokerStrategist
KudlatyPL
PokerStrategist

tak to jast jak się gra bez rolla na stawki :facepalm:

Urbi23
Oldschool Grinder

Deal jak deal, od strony technicznej czy moralnej (Jetten) wszystko tu jest ok. Inna sprawa, że po co się pakują do gry na te stawki, jak się flipa boją przegrać

Kaeresen
Oldschool Grinder

Napisane przez Urbi23
Deal jak deal, od strony technicznej czy moralnej (Jetten) wszystko tu jest ok. Inna sprawa, że po co się pakują do gry na te stawki, jak się flipa boją przegrać

bo to attention whores

calkiem normalne imo, mniej wariancji jest dobre dla obu z nich, trzeci foldowal wiec nie powinien sie do puli mieszac

rownie dobrze jeden moglby wziac u drugiego ubezpieczenie, i wyszloby na to samo

przeciez gdyby hellmuth mial QQ nie byloby zadnego deala, ew. ubezpieczenie wlasnie

a na hajsteksy live wiekszosc gra bez porzadnego rolla przeciez

koval1990
PokerStrategist

dla mnie to kpina ... Ten co dal folda AK powinien zrobic awanture :F WTF ? Albo mogli mu oddac ze 2k$ .

3eakY
PokerStrategist

Napisane przez czak2

moim zdaniem nie powinno mieć to miejsca bo gdyby Jetten wiedział że pula będzie tak mała to by nie spasowa

THIS

szczena opadla mi na podloge i ledwie pozbieralem.. to jakis anty poker to jest, jest to program i powinno byc show, a zamiast show wyszla szopka jakas

hellYeahEnT
Elite Grinder

std : p

mscinek
PokerStrategist

Młody gdyby był bardziej doświadczony to mógł się tu spokojnie z nimi kłócić. A tak zrobili sobie szopkę i tyle. Jak Cię nie stać to nie graj. Wcześniej rozdawanie kart 2,3 lub 4-krotnie to była jakaś kpina. Ale to co teraz zobaczyłem powaliło mnie. Wrzuciłeś stack to graj, a nie się wycofujesz. Tak to można za każdym razem robić. Zajebiści Pro.

wyjaśnienie u panów Phila Helmutha, Chrisa Fergusona, i chyba Mike`a pod koniec tygodnia - to jest cash game i kiedy zostaja we 2 w puli mogliby nawet dogadać się ze Mike bierze np 60% puli bez pokazania flopa.
chociaz nie bo Mike mówił coś że nie chciał flipować o 200k z przyjacielem więc jego komentarz był trochę nie na miejscu jezeli chodzi o stół pokerowy.

koval1990 ---> zostałby najprawdopodobniej potraktowany przez resztę dość chłodno i delikatnie poproszony o powstrzymanie się od komentarzu - fold więc nie ma o czym gadać bo go nie ma w rozdaniu. Pieniądze które inwestujesz w pule NIE SĄ już twoje.
Kiersno ---> o tym PH mówił że to nie sztuka pakować hajs w coin flipa, i że wolą grac run it twice (lub wiecej) w sytuacjach powiedzmy set vs draw itp. gdzie jest wyraźna przewaga jednej ze stron.
KudlatyPL ---> facepalm bo nie każdy gra te 30-40-50 whatever BI na stawki, Matusow był już wiele razy busto, rebusto, zapożyczony czy to od Phila czy innych i zdaje sobie sprawe ze to dla niego nie 100k , tylko sto tysięcy dolarów które nie są byle czym. ( o czym też mówił )

proponmuję nie spinać się, niepotrzebnie cisnąć po ludziach , ich pieniądze, ich decyzje co z nimi zrobić, jak grać