Przejdź do forum
Weryfikacja karty w...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

Weryfikacja karty wirtualnej revolut na unibet

4 Posty
3 Użytkownicy
6 Reakcje
924 Wyświetlenia
Pons576
Oldschool Grinder

Siemka.

Mam duży problem z weryfikacja karty wirtualnej revolut na unibet. Chcą abym zalogował się przez PC aby były widoczne moje dane oraz dane karty jednocześnie. Problem polega na tym, ze revolut jest tylko aplikacja na telefon obecnie i nie ma możliwości logowania się przez PC. Nie akceptują zrzutu ekranu z aplikacji z telefonu. Sa tam dane mojej karty wraz z imieniem i nazwiskiem, osobno moje dane profilowe, osobno wyciąg, to wszystko zostało im dostarczone i nadal nie chcą tego zaakceptować. Uważają, że inni się logowali przez PC i zweryfikowali konto i to mój problem i revolut, że nie mogę się zalogować przez PC...

Odpowiedz
Cytat
3 odpowiedzi
XabiAlonso9
BlackMember

.

Odpowiedz
Cytat
Ssebekk
Oldschool Grinder

Hej. Powinno przejść z użyciem karty fizycznej Rev. Wysyłasz skan karty i jest ok.

Odpowiedz
Cytat
Pons576 Autor wątku
Pons576
Oldschool Grinder

To nie takie proste :)

No pozwolono mi wycofać transakcji. Ani nie chcieli uwierzytelnienia innej karty. Interesowała ich tylko ta której nie chcieli zweryfikować :)

Pisałem z ang supportem i tam już uparcie nie twierdzili, że można zalogować się przez www. Wysłałem jeszcze raz wszystko to co wysyłałem z dopiskiem, że ang support o to prosił i proszę bardzo. Dało radę.

Dzięki tak czy siak za odp.

Odpowiedz
Cytat