Isildur to Pani Goździkowa, w sumie jej tez nikt nie widzial
Napisane przez Fitas
Isildur to ja.
to pewnie przez BRM na FTP się rejestrowałeś ;P
isildur1 jest rigged ;P
$-3,280,122.95 dzisiaj , a co tam to pewnie 1% dniówki Isildura*jest miliarderem;)
Raczej nie, gdy mu sie gorzej wiodlo zszedl na troche nizsze stawki. Teraz pewnie tez tak zrobi :<
Szkoda, że Isildur1 po wygraniu 5kk od durrra sobie po prostu cash-outa nie zrobił
Ale by się całe towarzystwo wqrwiło jakby im 5 baniek z obiegu wypadło. Bo tak naprawdę mimo tego jakie oni mają swingi to kasa cały czas jest "u swoich". Jeden jest busto to inni mu przelewają, jak się odegra to oddaje, albo przelewa innemu co akurat wtopił. Może w ogóle mają na FTP coś w stylu "funduszu pracowniczego" dla high stakes pros
mam nadzieje ze się okaże ze Isildur1 to kobieta i wszystkim opadnie szczena:)
a tak na marginesie:nikomu nie przeszkadza ze szejkowie maja po 10 samolotów i 100 hoteli na własność, nikt nie protestował jak szejkowie i rosyjscy oligarchowie kupowali angielskie kluby i kupowali(nadal to robią) zawodników za jakieś 200M fontów w kilka dni w czasie okna transferowego a jak jakiś czlowiek przegrywa kilka małych baniek w pokera robi się wielkie ŁOOOOO!!!!!!! czy gdyby ktoś z was odkrył złoża ropy na własnym podwórku i dostał za to kilka miliardów nie usiadłby do stołu na ftp z durrrr'em i nie przegrał na klimat kilku baniek zamiast kupować ferrari?:)
ps:soft jest podkręcany, Balcerowicz musi odejść, a czarne jest czarne a białe jest białe-typowa wypowiedz zakompleksiałego polaczka
a na CR piszą że hastings wygrał od isidura 4.2m a nie tak jak ptr podaje 3.2m ♠_cool:
Napisane przez murkins
a na CR piszą że hastings wygrał od isidura 4.2m a nie tak jak ptr podaje 3.2m ♠_cool:
Bo wygral. Isildur przegrał 3,2M, ponieważ był przed grą z BH na plusie 1M$, po zakonczonej sesji z Brianem Townsendem i Ziigmundem
Trochę się mu dziwie. Porwał się na Omaha, a ewidentnie nie może się w niej odnaleźć...Zamiast po prostu grac dobrego holdema szuka sam nie wie czego
No ostatnio znowu grał PLO z Townsendem 300/600 i 400tys wtopil.
Ziigmund powiedział że jest pewny że to Viktor Blom.
Napisane przez Miqlas
Trochę się mu dziwie. Porwał się na Omaha, a ewidentnie nie może się w niej odnaleźć...Zamiast po prostu grac dobrego holdema szuka sam nie wie czego
Racja ale na najwyzszych stawkach latwiej jest dostac akcje w omaszce.
Napisane przez DrugsOrMe
Napisane przez Miqlas
Trochę się mu dziwie. Porwał się na Omaha, a ewidentnie nie może się w niej odnaleźć...Zamiast po prostu grac dobrego holdema szuka sam nie wie czegoRacja ale na najwyzszych stawkach latwiej jest dostac akcje w omaszce.
Nie wiem jak oni się tam dogadywali ale myślę że Ivey, Antonius czy Ziigmund chętnie przystaliby na Holdema, a Isildur pokazał że w Holdema jest w stanie zmiażdżyć każdego.
A podobno miał już tylko 100k mieć na koncie, na jakich stawkach gra z Southem???(nie mam FTP)
Swoją drogą grają te heads upy tylko, ja bym chciał zobaczyć stół:
Durrrr
Antonius
Ivey
Townsend
Isildur
Ziigmund
Na zmiane Holdem/Omaha i każdy po bańce zielonych BI
Isidur1 kilka dni temu zagrał na FTP na NL50.
Poza tym podobno liże rany na Betfair pod nickiem "Omlphalotus" na stawkach od $50/$100 do $250/$500.