Koleś jest geniusz nie ma co
Jestem ciekaw jak się wygrzebie z dołka, który notabene sam sobie wykopał moim skromnym zdaniem
60k -> 3kk w 24 h
nice;]
musiał stosować dość agresywyny bankroll management ;] ;p
Wspinal sie po limitach godzina po godzinie az doszedl do swoich prawowitych rywali i pocisnal
Koleś gra mega agresywnie, jest pewny siebie i ma jaja - na pewno nie stosował się do BRM
KIM ON JEST?!
To co robi jest co najmniej niewiarygodne. On kwestionuje całą logikę pokera. Wg mnie również kwestionuje też wiarygodność poker roomów. Przecież zrobienie z 60k 3kk w ciągu 24h wymaga wygrania niezliczonej ilości coin flipów. On nie gra z jakimiś frajerami na tych stawkach przecież.
Na takie coś jest pewnie ok. 0.00001% szansy.
Napisane przez GSHA00013745
KIM ON JEST?!To co robi jest co najmniej niewiarygodne. On kwestionuje całą logikę pokera. Wg mnie również kwestionuje też wiarygodność poker roomów. Przecież zrobienie z 60k 3kk w ciągu 24h wymaga wygrania niezliczonej ilości coin flipów. On nie gra z jakimiś frajerami na tych stawkach przecież.
I około 100% szansy, ze tego nie zrobil... Ktos albo puscil jakas plotke, albo spojrzal na wykresy na sajtach typu tableratings, gdzie dane nie są za kazdym razem prawdziwe.
Masz, rację. To że teraz gra 6 stołów PLO 500/1000 i aktualnie ciśnie Townsenda też pewnie nic nie znaczy.
Napisane przez Supernite
I około 100% szansy, ze tego nie zrobil... Ktos albo puscil jakas plotke, albo spojrzal na wykresy na sajtach typu tableratings, gdzie dane nie są za kazdym razem prawdziwe.
Jako ze ja to napisałem to bardziej szczegółowo:
Yesterday + 1.5m on zig Yesterday + .5m on Durrrr Yesterday + 1m on BT Today 3/6 -600k on BT Today: 5/1k +800k on BT Today 5/1k +300 on PA Between two days up around 3.5 mil
Co do tego że miał 60 k to info z 2plus2 gdzie kolesie na bierząco śledzą ich gre
Mozna też wnioskować z tego że zaczynał na limicie 3/6 a teraz cisnie 500/1000...
Napisane przez Supernite
KIM ON JEST?!To co robi jest co najmniej niewiarygodne. On kwestionuje całą logikę pokera. Wg mnie również kwestionuje też wiarygodność poker roomów. Przecież zrobienie z 60k 3kk w ciągu 24h wymaga wygrania niezliczonej ilości coin flipów. On nie gra z jakimiś frajerami na tych stawkach przecież.
Jak tego nie zrobil. Oczywiscie ze to jest prawda ze dokonal tego. Trzeba bylo sledzic high stakes to moglbys zobaczec
Napisane przez Supernite
Ten koleś robi takie rzeczy. Ale naprawdę nie wiem czy on gra fair. Full Tilt doskonale zdaje sobie sprawe jaką on jest rewelacją w świecie pokera i robi ogromną reklamę grając z prosami. Tylko czy aby soft mu trochę w tym nie pomaga...
Teoria spiskowa, wiem. Ale no ja nie wiem jak to inaczej wytłumaczyć, skoro logiczne myślenie w tym przypadku nie działa.
Już myślałem, że Isildur1 podzielił los Martonasa kiedy był 1,8 mln na minusie, a już jest prawie 0,7 mln na plus. Większość z tego zabrał Ziigmundowi.
Zastanawia mnie co ten facet (jeżeli to facet) chce osiągnąć? Wiadomo, że nie gra dla pieniędzy, bo na tym poziomie raz wygra kilka milionów, raz przegra i tak w kółko. Systematyczny dochód na pewno czerpie z niższych limitów. Na sławie tez mu raczej nie zależy, skoro nie chce się ujawnić. Może po prostu ma frajdę z zamieszania jakiego narobił?
A może faktycznie jest po prostu żywą FTP?
Ale jeśli się się ujawini i w live pokerze równie efektownie (lub porównywalnie) będzie ogrywał największe sławy chyba nikt nie zawacha się stwierdzić, że to po prostu geniusz
Napisane przez babel92
Ale jeśli się się ujawini i w live pokerze równie efektownie (lub porównywalnie) będzie ogrywał największe sławy chyba nikt nie zawacha się stwierdzić, że to po prostu geniusz![]()
Równie efektownie??? Na razie to on równie efektownie wszystko przegrywa co wcześniej wygrał. Poczekajmy np rok. Wtedy zobaczymy czy jest podstawa do nazwania go geniuszem. Niemniej będę mu kibicował.
Moim zdaniem on przegrywa "pod publiczkę"
Jest świadomy swoich nieprzeciętnych umiejętności i wie, że prędzej czy później zarobi fortune, jednak zamiast statycznie grać swoje woli zrobić wokół siebie dużo szumu, sprawia pozory zwykłego hazardzisty i gdy zbyt wiele osób w to uwierzy zbierze obfite plony
Czego mu oczywiście życzę
Rzewczywiscie w holdema moglby tak robic, ale biorac pod uwage jego gre w omahe to jest niemozliwe bo jego umiejetnosci w ta odmiane nie jest taki wysoki.
I właśnie dlatego przegrywa w omahe - żeby pokazać, że nie jest geniuszem i da się go ograć
Ludzie powiedzą, że gambler i zaczną go lekceważyć, a on z nich wyciagnie całe BR
A gdy złapie go kryzys znów zejdzie w PLO na 3/6 i w 24h 50cio krotnie pomnoży swój kapitał ♠_biggrin:
EDIT: Bo że jest geniuszem HM NL chyba nikt nie ma wątpliwości
No to jak inaczej wytłumaczyć jego grę? Z jednej strony pokazuje wielkie umiejętności, a z drugiej gdy tylko nagormadzi sporo $$$ zdarzają mu się bardzo głupie zagrania... Gambler
I don`t think so...