czy jest ktos zorientowany jak w koncu dzis wyszedl isildur, czy musze czekac od rana na ptr?
nie musisz czekac. To jest stronka jak sobie wszyscy prosi i inni na ftp radza w ostatnich 24h. Update co kilkadziesia sekund ==>
Isildur gra w PLO z Davidem Benefieldem i ciśnie go już na jakieś 200k dolcze gabana
Xandrix. Prosilibyśmy o nie umieszczanie na naszym forum linków do konkurencyjnych serwisów pokerowych.
na początku myślałem " o fuck ten gość to geniusz" ale teraz jak siedzę od paru dni i Ciągle oglądam jego grę to zmieniłem całkowicie zdanie. ten gość nigdy nie będzie do przodu. bo jak gra dobrze i wygrywa to nie potrafi odejść !! to jest totalny maniak ostatnio gra po 18h na dobę praktycznie. widać zę już czasami nie myśli gra tylko żeby grać. tam każdy ma go za mega fisha i wszyscy się do niego dosiadają i go każdy wczęsniej czy poźniej kroi ! jak jest na plusie z kimś to gra tyle aż będzie na minusie...a jak już łapie jaki minus w sytuacji gdy jeszcze nie dawno był na plus to wpada w taki tilt że normalnie ROZDAJE kase. za dużą ma wtedy agresje. jedyne momenty kiedy potrafi nie grać to wtedy jak bankrutuje... ale poźniej wraca i gra znowu dobrze itp wygrywa itp ale nie potrafi przestać i znowu oddaje wszystko i jeszcze swoje. i znowu go nie ma jakiś czas. dzisiaj widiząłem jak go skjervoy ograł na nl 100/200 grali na dwoch stołach
isildur stack 20k
skjervoy 10k
is się pyta na czacie "more table?"
na co odpowiada mu ten koleś "meaby letter " hehe śmiać mi się chciało z tego (tak jak by mu powiedział "oddasz z 50k to będzie za co postawić nowe stoły").
isildur odrazu pierwsze ręce agresja byle co wrzuca żeby wygrać bo przecież koleś tylko halfstack wszedł. koleś nie wymięka i wygrywa. is szybko chce się odegrać akcja poszła już preflop SK znowu wygrywa.
20k IS
40k SK
no i koleś dołącza od IS na drugi stół znowu z halfstack 10k
is na off tam siedzi z 20k. SK mówi mu żeby grał na drugim stole.
na co IS "play full stack "
na co SK "nope, you are not a general " ale ziałem wtedy bo rzeczywiście IS to już się za Boga chyba tam ma.
no i IS zaczął potulnie grać z nim na drugim hehe
skończyło się tak że ograł go skjervoy inwestując 20k ogólnie na ponad 130K plus. i IS wymiękł w pewnym momencie. poszedł grać z kimś innym,bo chyba nie mógł zdzierżyć że gra tylko o to żeby odrobić straty rzędu 130k
aby być najwyżej 20k do przodu. to była świetna zagrywka ze strony skjervoy'a zmiażdżył go psychicznie,tym że wszedł za 10k i dał mu szanse co najwyżej na odrabianie strat,nie mając nic do wygrania.
IS wyglądał jak małe dziecko co tylko się czai żeby przyfarcić jakimś ALL IN z byle jakim draw'em żeby jak najszybciej odrobić straty. a skjervoy skrzętnie to wykorzystywał. nie powiem troche przyfarcił ale myśle że jechał na readach i widział że gość jest już na tilcie i pozwalał sobie szersze sprawdzanie.
takie moje małe przemyślenie
wybaczcie błędy jest 3 w nocy i nie mam siły już tych literówek poprawiać mimo że FF mi pokazuje wszystko hehe
pozdro
No cóż Isildur1 bardziej kocha samą grę w pokera, aniżeli pieniądze.
Dopóki ma pieniądze to niech sobie gra dla przyjemnosci
Jak mu zabraknie pieniędzy, to zawsze może sobie pograc na free money
to popatrz się teraz... ma milion przy 3 stołach (300/600$ Omaha), wkupił się do każdego za 60 tyś
Jak na razie dzisiaj jest na dość wysokim + (kilkaset tysięcy $), zaczyna grać z Ziigmundem na 500/1000$