Co sadzicie o rozegraniu tej reki przez Vanesse? Na flopie lezy draw do koloru, ale czy jej raise ma jakis sens grajac tak gleboko... imo zamienia tutaj reke w bluff, a potem nie potrafi juz zrzucic overpary ;d
Nie wiem czy oglądałeś cały ten odcinek...Ten Ruffin grał jak ostatni fish, overbetował air, sprawdził 3 barrele Viffera z drugą parą na stole AKxxx, w zasadzie co ręka to jakaś komedia się działa, więc linia Vanessy to imo standard na takiego gracza.
To byla jedna z pierwszych rak w tym sezonie, wiec jak mogla oprzec swoja decyzje na tym co dzialo sie w przyszlosci?
Ruffin jest miliarderem, właścicielem wielkiego kasyna i pokerzystą amatorem. Nie jest zwykłym fiszem. Jest wielorybem. Zapewne gdy siada do cash games to tworzy się gigantyczna kolejka do stołu. Nie pierwszy raz grał high stakes w tym programie...
Opierając się tylko na tych informacjach można uznać linię Vanessy jako całkowity standard. Ale Ty pewnie zrzucasz wszystkie overpary na raise od fisza?
Napisane przez Fafarafa
Nie pierwszy raz grał high stakes w tym programie...
W ktorym sezonie gral, bo go nigdy wczesniej nie widzialem? ;d
Napisane przez Fafarafa
Nie pierwszy raz grał high stakes w tym programie...W ktorym sezonie gral, bo go nigdy wczesniej nie widzialem? ;d
Mozesz mi uwierzyc, nie wszystkie Las Vegas high stakes cash games byly emitowane w show HSP
Jak to pierwszy raz zobaczylem pomyslalem ze mega spazz, po tym jak zobaczylem jak gra ruffin to niekoniecznie. Z drugiej strony, co zauwazyl sz3sz, sprzedawal straszne tellsy na sile - tylko ze dla niego monsterem moze tu byc tptk. No nie wiem, dosc close, ale chyba jednak linia vanessy jest ok, zwlaszcza ze to cg i moze sie zrebuyowac i odzyskac kase pozniej
Napisane przez pimpas
Napisane przez Fafarafa
Nie pierwszy raz grał high stakes w tym programie...W ktorym sezonie gral, bo go nigdy wczesniej nie widzialem? ;d
![]()
Mozesz mi uwierzyc, nie wszystkie Las Vegas high stakes cash games byly emitowane w show HSP
Napisane przez Fafarafa
Nie pierwszy raz grał high stakes w tym programie...
Jesli kierowala swoja decyzje imagem przeciwnika, to imo tez dobrze rozegrala reke. Z tym ze Selbst prawie na pewno nie miala z nim zadnej historii. Ew. musiala jedynie slyszec o jego grze. btw zobaczcie sobie reke Doyle'a, gdzie pasuje do overbeta ruffina na flopie overpare dam - tez widac ze dopiero obczajal jego gre ;p
VS lubi od czasu do czasu zagrać jakiegoś spazza. Zobaczcie sobie jej rękę przeciwko Prahladowi Friedmanowi z ostatniego sezonu pokerstars big game kiedy to 6-betowała preflop rags. Niemniej lubię jej styl grania i z przyjemnością oglądam w tv showach pokerowych.
Napisane przez pimpas
Napisane przez Fafarafa
![]()
Mozesz mi uwierzyc, nie wszystkie Las Vegas high stakes cash games byly emitowane w show HSPNapisane przez Fafarafa
Nie pierwszy raz grał high stakes w tym programie...Jesli kierowala swoja decyzje imagem przeciwnika, to imo tez dobrze rozegrala reke. Z tym ze Selbst prawie na pewno nie miala z nim zadnej historii. Ew. musiala jedynie slyszec o jego grze. btw zobaczcie sobie reke Doyle'a, gdzie pasuje do overbeta ruffina na flopie overpare dam - tez widac ze dopiero obczajal jego gre ;p
Wystarczy popatrzec na Ruffina, zeby wiedziec, jak na niego grac
Jestem na 4 odcinku i musze stwierdzić że Ruffin chyba ma monopol na szczęście. Ale to nic przy tym co wyprawiał Croak(czy jakoś tak)
?? Croak gral dosc solidnie, tylko strasznie weak-tight, jak pewnie 90% graczy micro z tego forum
Solidnie?
Prawda, miał nieco pecha ale nie nazywajmy tego solidną grą. Wyraźnie brakowało mu jaj.
Imo tez Croak gral solidnie... coz nie moze sprawdzac overbeta 3xpula na river z niskim flushem itd. Jeszcze pod koniec nadzial sie z dwoma parami na strita Ruffina, ale to juz badluck ;p