Przejdź do forum
Uważna gra na kilku...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

Uważna gra na kilku stołach czy ostry multitabling? Co wolicie?

8 Posty
7 Użytkownicy
0 Reakcje
613 Wyświetlenia
krzychoo89
PokerStrategist

Granie 6 stolikow pozwala na uwazna obserwacje przeciwnikow natomiast gra się wiekszy zakres rąk. Z kolei gdy stolikow robi sie ponad 10 to patrzy się na staty i gra wezszy zasieg, wiecej rozdan ale nie ma czasu na uwazna obserwacje, swingi sa wieksze itp

Co wolicie i dlaczego? Ile stolikow gracie?

Odpowiedz
Cytat
7 odpowiedzi
sz3sz
Elite Grinder

im bardziej miazdzysz swoje gry tym bardziej oplaca Ci sie dorzucac stolow kosztem skupienia zeby podciagnac swoje $/h

Odpowiedz
Cytat
zbxzbx
PokerStrategist

Napisane przez krzychoo89
"Dopóki telefon nie jest w lombardzie, wszystko jest możliwe"

_thumbsup:

Ja na NL2 cisnę 9-12, natomiast NL5 maks 6, bo właśnie przez grę na 9ciu musiałem wrócić na NL2 :)

Odpowiedz
Cytat
ELENDOR
Elite Grinder

To zależy chyba od indywidualnych możliwości.
Chociaż osobiście uważam, że czym większy/wyższy limit, tym powinno się odejmować stolików i skoncentrować się nad czystym profitem. ( jeśli grało się +10 na niższych stawkach )

@Zbx.

Jaki nick ? :f_cool:

Odpowiedz
Cytat
Pomarancza
PokerStrategist

Zależy od wielu czynników. Najlepiej jest grać w ten sposób, że na każdym nowym limicie redukujesz stoły i dodajesz z czasem, aż Twój hourly winrate nie zacznie spadać i zostajesz przy tej ilości, która generuje największy zysk.

Z drugiej strony jak nie ma się potrzeby generowania największego możliwego zysku, to fajnie grać 4-6 stołów z dużym VPIP i dobrze się bawić, szlifując do maksimum swój winrate i umiejętności.

No i zawsze można grać na ósmekach, gdzie 6 stołów to maks i nie ma większych możliwości. ;D

Odpowiedz
Cytat
uefacup2000
Poker Player

na nl2 - 24max, nl5 - 15 max, nl10 - 12max; u mnie się sprawdza, wyżej na razie nie grałem bo buduje rolla ale podejrzewam że na nl25 grałbym 9-10 stołów

Odpowiedz
Cytat
Strider444
PokerStrategist

Ja gram po 30 SnG na raz bo nie mam czasu na grę. Muszę jakoś nadrabiać.

Odpowiedz
Cytat
ELENDOR
Elite Grinder

Napisane przez Strider444
Ja gram po 30 SnG na raz bo nie mam czasu na grę. Muszę jakoś nadrabiać.

A jakie sng w takiej ilości grasz?

Odpowiedz
Cytat