Przejdź do forum
Uwalnianie kolejnyc...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[Zamknięte] Uwalnianie kolejnych bonusów

3 Posty
3 Użytkownicy
0 Reakcje
773 Wyświetlenia
Tomcis23
Oldschool Grinder

Zarejstrowałem się w tytan poker jako członek Poker Strategy. Dostałem 50 $ bonusa i gram sobie nim do tej pory.

W trakcie gry ma być przyznany kolejny bonus w wysokości 100$ uwalniany w transzach po 10 $.

Pytanie tylko kiedy? Mam już w Tytanie 350 Tytan Points, a w poker strategy 104 punkty i nie wiem kiedy dostane bonus 10 $. Ile trzeba mieć punktów i jakich?

Z góry dziękuje za odpowiedż.

2 odpowiedzi
kaczuba
Oldschool Grinder

Tu wklejam cytat z działu POMOC:

Musisz wygenerować $350 jako rake, aby otrzymać $100 bonusu. Pieniądze bonusowe są przyznawane w transzach po $10 za każde $35 rake. Ma to miejsce w każdy Poniedziałek i Czwartek.

Z powodów technicznych, informację o bonusie nie są wyświetlane, ale można zapytać przedstawicieli suportu TitanPoker, o postęp bonusu, w każdym czasie. Nie ma wymogów czasowych odnośnie otrzymania bonusu $100.

Od siebie dodam, że w przeliczeniu na Strategy Points to będzie dokładnie 140 SP, z tym, że nie wliczają się do tego promocyjne punkty (vide: Wielkanocna promocja z podwójnym naliczaniem punktów, w tym przypadku do wyrobienia bonusa liczą się tylko 'pojedyncze' punkty.) A co do Titan Points to nie ma tu żadnej ścisłej korelacji.

Mam nadzieję, że teraz już wszystko jasne :)

PS. Polecam używać opcji 'Szukaj'

Walderam
Oldschool Grinder

Tomcis23 napisał
Pytanie tylko kiedy? Mam już w Tytanie 350 Tytan Points, a w poker strategy 104 punkty i nie wiem kiedy dostane bonus 10 $. Ile trzeba mieć punktów i jakich?

10$ z bonusa otrzymasz po zrgomadzeniu 35$ rake (tak jest przy wyrabianiu bonusa depozytowego) Przy bonusie startowym ne jestem pewien do końca, ale skoro ma byc też w transzach po 10$ to chyba za 100 strategy points? Ważne jest to, że titan wypłaca bonusy w poniedziałki i czwartki, więc może 1 maja już dostanesz pierwsze 10$ i sprawa się wyjaśni. Titan points nijak się do tego mają. Rake możesz obliczyc dzieląc ilośc Strategy Points ugranych na Titanie przez 4 a najprościej i najszybciej sprawdzisz pytając o to na livechacie na Titanie.
Pozdrawiam.