Witam,
Zastanawiam się, jak polecacie/gracie (i dlaczego) poniższe typy turniejów. Chodzi mi o moment rejestracji.
Tutaj rejestrując się pod koniec late rega biorąc rebuya i addona mamy ~15bb.

Tutaj ponad 60bb.

Witam,
Zastanawiam się, jak polecacie/gracie (i dlaczego) poniższe typy turniejów. Chodzi mi o moment rejestracji.
Tutaj rejestrując się pod koniec late rega biorąc rebuya i addona mamy ~15bb.

Tutaj ponad 60bb.

Ale 2gi to regular speed, a 1szy Turbo
Ja gram regspeedy od poczatku, bo imo wiecej value. Turbo pod koniec, a do addona po rejestracji jeszcze troche braknie. Bo Ty to tak napisales jakby byl instant po rejestracji
Zobacz jeszcze o 20:15 turka.
Do tego o 20:15 to nie mam wątpliwości by rejestrować się w ostatniej chwili late rega. Ciekawy jestem jak inni grają właśnie te inne R&A.
nonturbo i 1xturbo grasz od poczatku, 2xturbo i 3xturbo latereg w ostatniej chwili
Jeżeli chodzi o grę w 2 i 3 x turbo to zależy jak masz opanowana grę w fazie push or fold, po jednej rundzie wzrastają blindy ante trochę skróci Tobie stack i po chwili jesteś shortem. Uczniak poleca granie tych Turków z late rega, ale On jest bardzo ogarnięty i wie jak grać w fazie push or fold. Potrafi oszacować czy ma pushnac lub callowac olka w bardzo krótkim czasie. Ja uważam, ze ma On napewno racje, ale dla graczy którzy grają mało i dopiero się uczą jest chyba lepiej rejestrować się od początku zakładając sobie jakiś limit rebuyow i tyle. Więcej pograja. Mogą poczekać dłużej na dobra kartę i nabudowac się fajnie na trzech rękach. Jak mam sporo czasu to lubię czasem zagrać 3x od początku.
Pozdrowki!!!
Napisane przez Szkodnick
W 2xturbo brać podobnie jak w 3xturbo jednego buy-ina, czy podwójnego?
jednego