Witam wszystkich!!!
Kto tutaj gra turnieje (nie SnG) i z jakim efektem?
Udało sie komus zajac wysokie miejsce?
Ja zagrałem raz 8k Speed Rebuy z 1100 graczami i byłem 80.
A u was jak sprawa wyglada?
W sumie nie grałem jeszcze zbytnio. Raz Regular za 6$ bodajże i byłem w kasie ale miejsce nieciekawe około 100. Do tego wygrana satelitka do 300k Guaranteed za 3$ rebuy (udało się bez rebuya :P) no i jutro gram w 300k GTD także... wish me luck, bo raczej mi go trzeba
Ja wygrałem jakiegoś regulara na innym pokerroomie z jakimś groszowym wpisowym.Grało ponad 30 osób a wygrałem jedynie kilka dolarów.
ja zagrałem parę turniejów z wpisowym kilka dolarów, przeważnie dochodzę do TOP 100, raz udało mi się być 17 odpadłem z KK vs AK
Na Party raz udalo mi sie 3 miejsce w shootoucie zajac. Calkiem ciekawa forma rozgrywania turnieju. Polecam sprobowac. Poza tym wygralem 2 freerolle i 1 regular na innym pokerroomie. Zdarzylo sie tez dojsc do final table kilka razy. W sumie wiekszosc z tych sukcesow mialem mniej wiecej w ciagu 1 miesiaca. Taki jakis dobry okres sie trafil. Ostatnio nic nie idzie w turniejach...:(
ja nie lubie shootout wogole, i ogolnie turnieje to jak by inna forma pokera, gra sie calkiem inaczej niz n.p. sng lub cash games no limit.
pozatym kwestja nastawienia.
Grasz turnier zeby ugrac startowe, czy zeby go wygrac ?
Jak naprawde chcecie sie uczyc grac turnieje to grajcie je zawsze tak zeby je wygrac!
No i po mnie :/ Miejsce nr 725.. Ciężko jak cholera. BYłem trochę cold decked w sumie, przez ponad półtorej godziny gry dostałem 2x QQ raz AA i 2x AJ i to wszystko co się do grania nadawało.. Trochę udawało mi się stealować i nie było źle na początku. Potem trafiłem KQ raise 300 typ call flop Kxx ja bet on call turn A... check fold i tysiąc w plecy potem na AJ 2k w plecy i zostałem shortstack. All in z QQ i all in z AA bez calla. W końcu all in z KQ i gg. No ale nic to może następnym razem :PP
Pozdrawiam
Nie ma sie czym przejmowac!!!
Nastepnym razem pójdzie ci lepiej!!!
Pozdrawiam!!!:)
Ostatnio troche sie wykosztowalem na turnieje, ale w koncu dzisiaj przyszedl ten upragniony dzien! Turniej Regular 6$ FL holdem, miejsce 3., wygrana... bardzo mila :D.
A w sumie przypadkowo sie na ten turniej zarejestrowalem, bo nie zauwazylem, ze to FL. I przez pierwsze poziomy przypominalem sobie jak to sie gra w ogole FL. Ale calkiem dobrze sobie przypomnialem.
A teraz zasluzony sen...
W ostatnim tygodniu zagrałem w dwóch niedużych turniejach i zająłem 1 oraz 3 miejsce. Łączna wygrana 370$ za niecałe 4h. Teraz chyba częściej będę grał turnieje
Witam.
Całkiem niedawno na PartyPoker freeroll w którym uczestniczyło 1429 graczy, po kilku godzinach zakończył się dla mnie zajęciem 6 miejsca i wygraną ponad 3,5$. Zastanawiam się czy pracy nie rzucić i poświęcić się dla pokera
Tylko żona nie popiera mnie w tym postanowieniu
Pozdrawiam i do zobaczenia przy stoliku zielonym:)
Te kobiety...nie potrafia wyczuć prawdziwej okazji. Ja bym Cie poparł, PO TAKIM SUKCESIE!?
Cześć
Już pomału małżonka mięknie widząc moje postępy w grach turniejowych
Ostatnio wspominała, że nawet sama spróbuje zmierzyć się ze mną przy stoliku, ciekawe tylko kto będzie obiad wtedy gotował, grozi mi głodówka:))
Pozdrawiam Tomek
Jak tam chlopaki widzimy sie dzisiaj po 22 na turnieju "take it easy" yej nowej promocji na pp!!Ja stiwerdzilem ze sprobuje ale jak jak bedize wiecej niz 1500 zawodnikow to nie gram mala przesada zebym siedzial tyle godzin i bral udzial w sumie w loteri!!
Ps. Jak ktos nie wiem to jest nowa promocja przez kolejne 5 dni kazdego dnia jest turniej z pula 3k$ za darmo dla kazdego kto dzien wczesniej nakrecil 30 pp, w sumie zaden problem a mozna sprobowac!!