Przejdź do forum
Turniej zagrany prz...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[Zamknięte] Turniej zagrany przez nieuwagę

7 Posty
6 Użytkownicy
0 Reakcje
1,135 Wyświetlenia
m20arcin
Oldschool Grinder

Wszystko zaczęło się od wzięcia udziału we freerollu dla polaków 500$ gdzie za 13 msc zgarnąłem 4.50$. Potem pograłem trochę nl5 i dobiłem do 35$. Jako, że ostatnio oglądałem walkę Simona na ft pomyślałem, że sam zagram jakiś turniej i może akurat coś shipne . Odpalam 4kgtd 6max myśląc, że to turniej No limit Holdem za 3.3$ +R. Wchodzę na stół i robię od razu rebuy do 3k chipsów. Jakie było moje zdziwienie jak otrzymałem 4 karty. Okazało się, że jest to turniej PLO wtf?? :ayfkm:. Szczerze to znam tylko zasady gry bez jakichkolwiek strategii.

Wynik poniżej

Gram sporadycznie w pokera od momentu jak PS zakończyło współpracę z Bodog Poker gdzie miałem na prawdę fajne wyniki na nl25sh więc jest to dla mnie spora sumka. Pozdro

6 odpowiedzi
Szuwarek
PokerStrategist

jak na przypadek i to w omaha to wielki szacun :D

Oby takie przypadki nie spowodowały zniknięcia rolla.

ktosik
Oldschool Grinder

Gratulacje, planujesz zacząć częściej teraz grać w Omahe ?

pimposz
PokerStrategist

graty , też tak mialem 1 wszedlem na ps w sng 18os omahe i wygralem, do tej pory nie wiem jak to mi sie udalo a w holdema poce sie kombinuje i zazwyczaj lipa trzeba sie na omahe przezucic

m20arcin Autor wątku
m20arcin
Oldschool Grinder

Napisane przez dohpaZ
Oby takie przypadki nie spowodowały zniknięcia rolla.

Roll wypłacam, tak jak pisałem gram w pokera sporadycznie i zostawię sobie pare baksów żeby pograć nl5 dla przyjemności.

Napisane przez ktosik

Gratulacje, planujesz zacząć częściej teraz grać w Omahe ?

Nie.
Szczerze powiedziawszy to nie lubię tej odmiany, już bardziej mi odpowiada 5 Card Draw. PLO jest dla mnie mega gamblerska :rage: choć wiem, że się nie znam _p:

Mooris
PokerStrategist

Hej

Gratuluje wyniku.

A może warto się zastanowić, czy nie grać trochę częściej niż sporadycznie ;) _thumbsup: