Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[Zamknięte] Turniej NL

10 Posty
4 Użytkownicy
0 Reakcje
924 Wyświetlenia

Witam. Może nie jest to najlepszy dział ale napewno otrzymam jakies info na temat turnieju w ktorym wzialem udzial.Znajomy namowil mnie zebym sprobowal gry w turnieju.Zagralem w ECOOP II #1 Stage2 R/A Hold'em NL $2+$0.20. Udalo mi sie wejsc do top 9 i zakwalifikowalem sie do jutrzejszej czesci.Jako ze nie orientuje sie w turniejach chcialbym zasiegnac Waszej rady - doswiadczonych graczy.Wpisowe wynosi $15 (moj bankroll $28.50).Jesli dobrze sprawdzilem top 14 = wpisowe + oplata 16.50. (bylbym wdzieczny jesli ktos moze to potwierdzic).

W tym miejscu chcialbym prosic o rade - startowac czy nie? Ile graczy prawdopodobnie wystapi w jutrzejszym turnieju? Patrzac wlasnie na podobny turniej ktory sie dzisiaj odbyl data nastepnej czesci jest zupelnie inna.

Za wszelka pomoc z gory dziekuje.

9 odpowiedzi

Chyba nie masz co sie pchac . Jak sam twierdzisz sprówałes swoich sił w turnieju i udało sie doszedłesz do final table . W nastepnym turnieju bedzie o wiele trudniej i jesli nie masz doswiaczenia w turniejach to pewnie szybko odpadniesz .

qb4
qb4

Zaraz, napisałeś przecież, że się zakwalifikowałeś dalej. Więc nie musisz płacic wpisowego, a skoro tak to czemu nie miałbyś spróbowac?

_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

Czyli tak to dziala? Myslalem ze graja tylko Ci, ktorzy zakwalifikowali sie w turnieju wczesniej. Jesli moge grac za free i miec szanse na $15+$16.50 za top 14 to napewno sprobuje:).Dzieki.

qb4
qb4

To w końcu się zakwalifikowałeś czy nie? Bo napisałeś:
"Udalo mi sie wejsc do top 9 i zakwalifikowalem sie do jutrzejszej czesci."
Jeżeli się zakwalifikowałeś to powinieneś być na liście w lobby następnego turnieju.

_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

Zakwalifikowalem sie i jestem w lobby : )

_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

Wlasnie zakonczyl sie turniej.Udalo mi sie dostac do final table i wygrac $16.50. Tylko 3 miejsca byly promowane feederem do ECOOP II #1 $250,000.

qb4
qb4

To i tak dobry wynik, bardzo trudno dostać się z satelitek do turnieju zaczynając od pierwszego poziomu.

_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

Wlasnie zajalem 37/1000 na Freeroll'u . Poza turami nic mi nie idzie :/

Głowa do góry, przestudiuj dokładnie materiały dostępne na PokerStrategy i spokojnie zacznij stosować je przy stołach. Zobaczysz, będzie dobrze. ;) Poza tym może się okazać po czasie, że po prostu jesteś typem gracza turniejowego i skoncentrujesz się bardziej na turniejach niż na stołach cashowych (znam kilka takich osób). Póki co - miłej nauki i powodzenia przy stołach ! :)