Takie smieszne pytanie mam , jak jest trening to sie nie powinno dac usiasc do tych stolow bo sie by wiedzialo jakie karty ma trener prawda?
Witam,
Dokładnie tak, jednoczesna gra przy jednym stole z trenerem w trakcie treningu jest surowo zabroniona
Pozdrawiam
Witam.
Jeśli naprawdę tak robisz, to naprawdę nie ma się czym chwalić.
Czy naprawdę nie jest to jasne, jak bardzo nie fair jest takie postepowanie?
Nasi trenerzy w dobrej wierze dzielą się z Wami swoją wiedzą i pokazują swoje karty bazując na zaufaniu do użytkowników.
Nie wierzę, że osoby, które robią tego typu numery, nie wiedzą, że postępują źle. Wstyd.
Napisane przez KatarzynaM
Witam.Jeśli naprawdę tak robisz, to naprawdę nie ma się czym chwalić.
Czy naprawdę nie jest to jasne, jak bardzo nie fair jest takie postepowanie?
Nasi trenerzy w dobrej wierze dzielą się z Wami swoją wiedzą i pokazują swoje karty bazując na zaufaniu do użytkowników.
Nie wierzę, że osoby, które robią tego typu numery, nie wiedzą, że postępują źle. Wstyd.
Katarzyno - kolega PMplast sobie zartowal, spokojnie ♠_ugly:
Drogi kNoq001.
Owszem, domyślam się, że kolega PMplast żartował - w przeciwnym razie już otrzymałby bana
Niestety jednak zdarzają się w naszej społeczności osoby, które próbują tego typu numerów - co więcej próbują jeszcze cwaniaczkować i święcie się oburzać, że dostali bana! Chyba zgodzicie się, że takie zachowanie zasługuje na potępienie, prawda?
Pozdrawiam.
Ale przeciez jak ktos ma konto nie podpiete do Was to nie jestescie w stanie sprawdzic czy gra z trenerem czy nie
Napisane przez erykzholdy
Ale przeciez jak ktos ma konto nie podpiete do Was to nie jestescie w stanie sprawdzic czy gra z trenerem czy nie
eryk macie internet w kopalni
To akurat bez problemu można sprawdzić - nawet banalne IP...
Napisane przez Kirys
Ale przeciez jak ktos ma konto nie podpiete do Was to nie jestescie w stanie sprawdzic czy gra z trenerem czy nieTo akurat bez problemu można sprawdzić - nawet banalne IP...
a skad wezmą IP z którym się łącze z pokerroomem???
Napisane przez kNoq001
Katarzyno - kolega PMplast sobie zartowal, spokojnie ♠_ugly:
Dobrze, że nie wszyscy inteligentni ludzie wygineli
Napisane przez PMplast
Napisane przez kNoq001
Katarzyno - kolega PMplast sobie zartowal, spokojnie ♠_ugly:Dobrze, że nie wszyscy inteligentni ludzie wygineli
![]()
Ej, to zabrzmiało, jakbyś się nabijał z Kasi
Wstyd mi, że nie wpadłem na taki pomysł wcześniej, hahaha. Co za cynizm! Medal polskosci autorowi pomyslu!
ale niby skąd będą wiedzieć, że ktoś siedzi na treningu i gra przy tym samym stoole?
Napisane przez Urbi23
Napisane przez PMplast
Napisane przez kNoq001
Katarzyno - kolega PMplast sobie zartowal, spokojnie ♠_ugly:Dobrze, że nie wszyscy inteligentni ludzie wygineli
![]()
Ej, to zabrzmiało, jakbyś się nabijał z Kasi
![]()
Nie miałem takiego zamiaru, jeśli tak to zabrzmiało to biję się w pierś.