Przejdź do forum
Transmisja WSOP fin...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

Transmisja WSOP final table 21:30 na ESPN2

782 Posty
143 Użytkownicy
0 Reakcje
70.4 K Wyświetlenia
casalinga87

Napisane przez koszczynek
nie wiecie może czy ten link działa? bo wczoraj coś nie mogłem ogarnąć ;/

http://www.wsop.com/2011/live-video/

Działa. Ale tylko wtedy, gdy trwa transmisja ;)

Odpowiedz
Cytat
kempesKGB

Napisane przez casalinga87

nie wiecie może czy ten link działa? bo wczoraj coś nie mogłem ogarnąć ;/

http://www.wsop.com/2011/live-video/

Działa. Ale tylko wtedy, gdy trwa transmisja ;)

mnie cos wczoraj nie chcial dzialac, wiec lepiej zaopatrzyc sie w XBMC

Odpowiedz
Cytat

Transmisja zaczyna się za 21 minuty jakoś tak? to sprawdze, jak nie to ewentualnie wtedy XBMC użyje ;)

Odpowiedz
Cytat
casalinga87

Transmisja zaczyna się za 21 minuty jakoś tak? to sprawdze, jak nie to ewentualnie wtedy XBMC użyje ;)

transmisja zaczyna się o 3 w nocy naszego czasu w środę

Odpowiedz
Cytat
Panczit

a nie ze wtorku na srode o 3 rano ?

Odpowiedz
Cytat

A nie przeczytałem że we wtorek ;D

Skąd Wam się wzięła 3 godzina?

9 PM ET = moim zdaniem 21 europejski czas...

Odpowiedz
Cytat
casalinga87

A nie przeczytałem że we wtorek ;D

Skąd Wam się wzięła 3 godzina?

9 PM ET = moim zdaniem 21 europejski czas...

ET = Eastern Time
http://wwp.greenwichmeantime.com/time-zone/usa/eastern-time/

Odpowiedz
Cytat
mko101

Transmisja jest w wtorek o 9pm. Czyli w Polsce bedzie +6h czyli o 3 w nocy z wtorku na srode.

Odpowiedz
Cytat
Tomek620

uuu kto pracuje to nie obejrzy :( mam nadzieje że ktoś to nagra albo będzie jakaś powtórka..

Odpowiedz
Cytat

Napisane przez Tomek620
uuu kto pracuje to nie obejrzy :( mam nadzieje że ktoś to nagra albo będzie jakaś powtórka..

Zawsze jest :) Możesz spać spokojnie ;p

Odpowiedz
Cytat

Dzięki za odpowiedzi ;)

Odpowiedz
Cytat
Mugenos

Najsłabiej wypadł chyba Phil Collins, Heinz najlepszy, ale trzeba kibicować Staszkowi :).

Odpowiedz
Cytat
Tomasson225

Gdzie mogę obejrzeć zmagania po przerwie obiadowej? Bo XMBC ma nagranie ale tylko do przerwy... :(

Odpowiedz
Cytat
OzzyM

Napisane przez Mugenos
Najsłabiej wypadł chyba Phil Collins, Heinz najlepszy, ale trzeba kibicować Staszkowi :).

Staszko, zdaniem choćby Negreanu, był najbardziej carddead wczoraj, więc to top3 to ogromny sukces i zasługa jego dobrej gry. Oglądałem pierwsze 5,5h i ciężko się nie zgodzić, nie pamiętam, żeby Czech miał jakiekolwiek monstery, czy to preflop czy postflop. Obawiam się tylko, że będzie dość czytelny pod kątem readów fizycznych w kluczowych momentach, podobno ok. 8 godziny były dwa spoty, gdzie Heinz i Lamb idealnie odczytali siłę Staszki.

Tak czy siak, gość gra naprawdę dobrze i z pewnością zasłużył na tytuł. Ale Heinz też zasłużył, więc mam nadzieję, że zobaczymy ich w HU ;)

W ogóle Negreanu mocno Staszkę chwalił na twitterze, pisząc, że on nie jest takim graczem na jakiego wygląda - że to w zasadzie gracz online z niezłymi wynikami i jego styl, jak i poziom gry są sporym zaskoczeniem dla tych, którzy o tym nie wiedzieli (np. komentatorzy ESPN, Esfandiari w szoku był patrząc na jego grę ;p)

PS: Swoją drogą, wczoraj po ok. 40 minutach gry, jak Heinz był jeszcze avg stackiem, wysmarowałem tu posta, że Heinz wygląda dobrze i obstawiam go w HU ze Staszko, za to Collins wygląda jakoś niemrawo i nie gra tego co przed FT. No i kilka godzin później wszystko się sprawdziło, oby typ z HU też, bo jakoś nie widzi mi się Lamb jako mistrz świata...

Odpowiedz
Cytat
GoverN666

Napisane przez Tomasson225
Gdzie mogę obejrzeć zmagania po przerwie obiadowej? Bo XMBC ma nagranie ale tylko do przerwy... :(

Właśnie nie wiem, a najlepsze jest to, że jeszcze dziś do ok 18 była też powtórka zmagań po przerwie. Nawet sam chwile oglądałem teraz wracam chce dokończyć, a tu nie ma. :O

Odpowiedz
Cytat
StoneCutter

641 Piotr Pietrzak $19,359 Seoul - South Korea

WTF?:D :D
Zrodlo : http://www.wsop.com/tournaments/results.asp?grid=821&tid=11497

Odpowiedz
Cytat
Tomasson225

Czy znajdzie się ktoś tak dobry i powie gdzie można znaleźć nagranie od momentu gdy zawodnicy wrócili z obiadu? Bo za 11 godzin ruszają a ja jeszcze eliminacji Giannettiego nie widziałem :(

Odpowiedz
Cytat
hard2burrn

o której dzisiaj zaczynają grać?

Odpowiedz
Cytat
Wojaq

Napisane przez hard2burrn
o której dzisiaj zaczynają grać?

jutro o 3

Odpowiedz
Cytat
Mugenos

Napisane przez OzzyM
Obawiam się tylko, że będzie dość czytelny pod kątem readów fizycznych w kluczowych momentach, podobno ok. 8 godziny były dwa spoty, gdzie Heinz i Lamb idealnie odczytali siłę Staszki.
..

No jedna taka akcja była, gdzie Staszko 4-betował flopa K88 z 6 5 i dostał 5-bet od Lamba z 4 2.
Mimo wszystko grał dobrze, raz niepotrzebnie jeszcze odpuścił Gianettiemu który floatwoał A5 na suchym boardzie i zabrał pulę na turnie, Staszko miał chyba wtedy AJ.

Najlepszy HU to europejski HU :).

Odpowiedz
Cytat