Napisane przez koszczynek
nie wiecie może czy ten link działa? bo wczoraj coś nie mogłem ogarnąć ;/
Działa. Ale tylko wtedy, gdy trwa transmisja
nie wiecie może czy ten link działa? bo wczoraj coś nie mogłem ogarnąć ;/
Działa. Ale tylko wtedy, gdy trwa transmisja
Napisane przez casalinga87
nie wiecie może czy ten link działa? bo wczoraj coś nie mogłem ogarnąć ;/Działa. Ale tylko wtedy, gdy trwa transmisja
![]()
mnie cos wczoraj nie chcial dzialac, wiec lepiej zaopatrzyc sie w XBMC
Transmisja zaczyna się za 21 minuty jakoś tak? to sprawdze, jak nie to ewentualnie wtedy XBMC użyje
Transmisja zaczyna się za 21 minuty jakoś tak? to sprawdze, jak nie to ewentualnie wtedy XBMC użyje![]()
transmisja zaczyna się o 3 w nocy naszego czasu w środę
Transmisja zaczyna się za 21 minuty jakoś tak? to sprawdze, jak nie to ewentualnie wtedy XBMC użyje![]()
a nie ze wtorku na srode o 3 rano ?
A nie przeczytałem że we wtorek ;D
Skąd Wam się wzięła 3 godzina?
9 PM ET = moim zdaniem 21 europejski czas...
A nie przeczytałem że we wtorek ;DSkąd Wam się wzięła 3 godzina?
9 PM ET = moim zdaniem 21 europejski czas...
ET = Eastern Time
http://wwp.greenwichmeantime.com/time-zone/usa/eastern-time/
Transmisja jest w wtorek o 9pm. Czyli w Polsce bedzie +6h czyli o 3 w nocy z wtorku na srode.
uuu kto pracuje to nie obejrzy
mam nadzieje że ktoś to nagra albo będzie jakaś powtórka..
Napisane przez Tomek620
uuu kto pracuje to nie obejrzymam nadzieje że ktoś to nagra albo będzie jakaś powtórka..
Zawsze jest
Możesz spać spokojnie ;p
Najsłabiej wypadł chyba Phil Collins, Heinz najlepszy, ale trzeba kibicować Staszkowi :).
Gdzie mogę obejrzeć zmagania po przerwie obiadowej? Bo XMBC ma nagranie ale tylko do przerwy...
Napisane przez Mugenos
Najsłabiej wypadł chyba Phil Collins, Heinz najlepszy, ale trzeba kibicować Staszkowi :).
Staszko, zdaniem choćby Negreanu, był najbardziej carddead wczoraj, więc to top3 to ogromny sukces i zasługa jego dobrej gry. Oglądałem pierwsze 5,5h i ciężko się nie zgodzić, nie pamiętam, żeby Czech miał jakiekolwiek monstery, czy to preflop czy postflop. Obawiam się tylko, że będzie dość czytelny pod kątem readów fizycznych w kluczowych momentach, podobno ok. 8 godziny były dwa spoty, gdzie Heinz i Lamb idealnie odczytali siłę Staszki.
Tak czy siak, gość gra naprawdę dobrze i z pewnością zasłużył na tytuł. Ale Heinz też zasłużył, więc mam nadzieję, że zobaczymy ich w HU
W ogóle Negreanu mocno Staszkę chwalił na twitterze, pisząc, że on nie jest takim graczem na jakiego wygląda - że to w zasadzie gracz online z niezłymi wynikami i jego styl, jak i poziom gry są sporym zaskoczeniem dla tych, którzy o tym nie wiedzieli (np. komentatorzy ESPN, Esfandiari w szoku był patrząc na jego grę ;p)
PS: Swoją drogą, wczoraj po ok. 40 minutach gry, jak Heinz był jeszcze avg stackiem, wysmarowałem tu posta, że Heinz wygląda dobrze i obstawiam go w HU ze Staszko, za to Collins wygląda jakoś niemrawo i nie gra tego co przed FT. No i kilka godzin później wszystko się sprawdziło, oby typ z HU też, bo jakoś nie widzi mi się Lamb jako mistrz świata...
Napisane przez Tomasson225
Gdzie mogę obejrzeć zmagania po przerwie obiadowej? Bo XMBC ma nagranie ale tylko do przerwy...![]()
Właśnie nie wiem, a najlepsze jest to, że jeszcze dziś do ok 18 była też powtórka zmagań po przerwie. Nawet sam chwile oglądałem teraz wracam chce dokończyć, a tu nie ma.
641 Piotr Pietrzak $19,359 Seoul - South Korea
WTF?:D
Zrodlo : http://www.wsop.com/tournaments/results.asp?grid=821&tid=11497
Czy znajdzie się ktoś tak dobry i powie gdzie można znaleźć nagranie od momentu gdy zawodnicy wrócili z obiadu? Bo za 11 godzin ruszają a ja jeszcze eliminacji Giannettiego nie widziałem
Napisane przez OzzyM
Obawiam się tylko, że będzie dość czytelny pod kątem readów fizycznych w kluczowych momentach, podobno ok. 8 godziny były dwa spoty, gdzie Heinz i Lamb idealnie odczytali siłę Staszki.
..
No jedna taka akcja była, gdzie Staszko 4-betował flopa K88 z 6 5 i dostał 5-bet od Lamba z 4 2.
Mimo wszystko grał dobrze, raz niepotrzebnie jeszcze odpuścił Gianettiemu który floatwoał A5 na suchym boardzie i zabrał pulę na turnie, Staszko miał chyba wtedy AJ.
Najlepszy HU to europejski HU :).