Przejdź do forum
Top Shark nie pokaz...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

Top Shark nie pokazuje profitu

14 Posty
7 Użytkownicy
0 Reakcje
2,047 Wyświetlenia
HTAndrzej5
Elite Grinder

Top shark przestał od dzisiaj pokazywać profit graczy? Akurat 4 dni przed scoopem :ayfkm:

Nie da się tego jakoś wyłączyć, przełączyć, wy....bać?
Abonament mam jeszcze na 3 miechy, ale teraz to narzędzie staje się bezużyteczne, będę chyba na opr musiał klepać :rage:

Odpowiedz
Cytat
13 odpowiedzi
salyk
Oldschool Grinder

Ciekawe czy Starsy mają coś z tym wspólnego. Trzeba przesłać kilka centów, aby móc być poprawnie wyświetlanym. Wątpie, aby był na to jakikolwiek inny sposób ;)

Dodam tylko, ze Tournament Shark działa bez zmian..

Odpowiedz
Cytat
FedericoRivero
PokerStrategist

Ale jak się wyśle tego opt ina to działa chyba tylko odblokowanie siebie, a innych dalej nie da się sprawdzić?

Odpowiedz
Cytat
HTAndrzej5 Autor wątku
HTAndrzej5
Elite Grinder

Napisane przez FedericoRivero
Ale jak się wyśle tego opt ina to działa chyba tylko odblokowanie siebie, a innych dalej nie da się sprawdzić?

tak, wcześniej to dotyczyło tylko roi, które można było sobie obliczyć w pamięci, a teraz nie pokazuję w ogóle profitu :(

może czas w tournament sharka zainwestować, kiedyś tego nie robiłem, bo chyba ftp się burzyło jak był odpalony, ale teraz już chyba żaden room tego nie wykrywa i nie zabrania, przynajmniej nie skutecznie? :P

Odpowiedz
Cytat
FedericoRivero
PokerStrategist

Ja póki opr działa nic nie kupuję tylko działam kopiuj - wklej. Jak odpalisz kafla to będę ci na bieżąco sprawdzać wszystkich na stołach podczas skupów :f_p:

Odpowiedz
Cytat
salyk
Oldschool Grinder

Napisane przez HTAndrzej5
może czas w tournament sharka zainwestować, kiedyś tego nie robiłem, bo chyba ftp się burzyło jak był odpalony, ale teraz już chyba żaden room tego nie wykrywa i nie zabrania, przynajmniej nie skutecznie? :P

Tak, tylko na FTP był zakaz używania TS :f_rolleyes:

Odpowiedz
Cytat
HTAndrzej5 Autor wątku
HTAndrzej5
Elite Grinder

nie widzę, żeby ktoś o tym pisał, ale wczoraj opr też zablokowało wyświetlanie wyników mtt na starsach :(
jest jeszcze jakaś działająca stronka na której można by te wyniki sprawdzać?

tournament shark nadal działa?

Odpowiedz
Cytat
insanepro
Elite Grinder

Tak Tournament Shark nadal pokazuje profit w czasie grania.

Odpowiedz
Cytat
HTAndrzej5 Autor wątku
HTAndrzej5
Elite Grinder

Napisane przez SzulerPL
Tak Tournament Shark nadal pokazuje profit w czasie grania.

nie orientujesz się może czy jak mam wykupione top shark pro, czyli abonament do wersji webowej, to mogę też korzystać z tej licencji w tournament sharku?

przy nazwie licencji mam "Top Shark Pro & Tournament Shark (600 daily searches)", a nie wiem jak się do tego tournament sharka zalogować, login/hasło z top sharka nie pasuje, mail/hasło z topsharka też nie :(

jak kogoś interesuje odpowiedź na to pytanie do daje linka do pytania w FAQ, które teraz dodali

Odpowiedz
Cytat
BleakAmaranth
BlackMember

Sobie przypomniałem, że od biedy można sprawdzić gracza na www.playerscope.com

Chociaż nie wiem czy można wykupić jakiś abonament.

Odpowiedz
Cytat
mscinek
PokerStrategist

Napisane przez salyk

Już nie, wyświetla tak samo jak na stronie _cry:

Odpowiedz
Cytat
HTAndrzej5 Autor wątku
HTAndrzej5
Elite Grinder

Napisane przez mscinek

Napisane przez salyk

Już nie, wyświetla tak samo jak na stronie _cry:

multiabling na starsach będzie teraz mocno utrudniony :f_cry:

Odpowiedz
Cytat
V00Doo
Poker Player

Czyli lipa już z total profitem i Roi na starsach :rage:?bo chyba starsy poblokowaly wszystko,i nieda sie tego przeskoczyć,jak jestem w błędzie,bardzo proszę mńie z niego wyprowadzić.Z góry dziękuje .

Odpowiedz
Cytat
salyk
Oldschool Grinder

Napisane przez V00Doo
Czyli lipa już z total profitem i Roi na starsach :rage:?bo chyba starsy poblokowaly wszystko,i nieda sie tego przeskoczyć,jak jestem w błędzie,bardzo proszę mńie z niego wyprowadzić.Z góry dziękuje .

Trzeba się całkowicie odblokować, żeby również i TournamentShark to wykrywał, aczkolwiek niewiele osób to robi.

Jedynym jakimkolwiek sposobem na rozróżnianie graczy jest patrzenie na oceny wg TS'a. Trochę wprawy i co nieco można z tego wyciągnąć.

Odpowiedz
Cytat