JanuszEfectW3 napisał
Ja nie gralem jak dotad zadnego turnieju live, ale szczerze nie wydaje mi sie zeby gra online byla w jakikolwiek sposob ustawiana... Wiadomo ze komputer do konca losowo kart nie rozdaje bo to tylko maszyna... Od czasu do czasu bedzie powtarzal sekwencje kart, jakie dostaja gracze, ale dla nas jest to niezauwazalne.Zauwazylem natomiast ze im wieksze umiejetnosci gracza tym wiecej pieniedzy wplywa na jego konto
![]()
prawie nie zauważalne, ale jak sie dokładniej przyjrzeć to każdy soft troche inaczej rozdaje, i powtarzaja sie sytuacje czasami
znajomośc softu tez moim zdaniem ma jakieś małe znaczenie
ja gram na małych stawkach bo dopiero sie ucze, ale potrafie wygrac 100 euro w 4/5 h z kazda mocna reka wygrywam all in karty mi skleja elegancko river mnie ratuje non stop ( ze słabą ręka wchodze na flopa i mam dwie pary), po czym kolejne 3 h i czarna seria i przegrywam z graczami którzy maja marne rece lub dochodzi im coś na river i przegrywam te 100 euro i tak w kółko, póżniej znowu wygrywam i teraz pytanie gram tak samo cały czas dlaczego tak sie dzieje??
czy szczeście nie ma tu znaczenia??
a może soft??