Witam
Gram NLHE 6 max i zamierzam kupić książkę o podanym tytule.
Czy warto??
znacie może jakieś dobre książki do NLHE 6 MAX.
Pozdrawiam
18071987
Witam
Gram NLHE 6 max i zamierzam kupić książkę o podanym tytule.
Czy warto??
znacie może jakieś dobre książki do NLHE 6 MAX.
Pozdrawiam
18071987
To jest książka bardziej o podejściu i nastawieniu do gry, przyda się niezależnie od tego czy grasz NL SH czy Sit n Go.
Autorzy opisują m.in. jak radzić sobie z badbeatami, tiltem itp.
Jak masz 950$ do wydania to słyszałem, ze "Let there be range" CTSa i Slowhabita jest niezła ♠_wink:
Hmmm 950$ to nie mam tyle na booka.
Może wypowie się ktoś z trenerów lub z Diamentów??
Wszystkie potrzebne informacje aby wygrywac masz w artykułach i filmikach i prawda taka że w książkach nie ma nic co by w necie już nie było.
warto, najlepsza ksiazka majaca jakikolwiek zwiazek z pokerem jaka przeczytalem ;p
Taka broszurka w formie ciekawostki:
http://www.raise.ch/files/Ryan_Fees_6maxNL_Guide.pdf
Nie ważne w co grasz jest to raczej tytuł który warto przeczytać. Jeśli wcześniej czytałeś już sporo o psychologii to się mocno utwierdzisz w przekonaniu i nabierzesz dobrych nawyków, jeśli nie to jest to jeden z obowiązkowych tytułów
Hmm no to zamowie sobie ja z FTP za punkty. Zastanawiałem się nad harringtonem, ale ona bardziej pod turnieje jest slyszalem. Nie wiem Jak tam z ,,Little Green Book,, slyszalem ze jest tez ciekawa
Ciekawa, ale raczej nie dla zaawansowanych graczy. Zresztą można ją znaleźc jako skany w sieci, także jeśli nie kłóci się to z twoją moralnością, użyj google. Harrington on Hold'em też mega łatwy do znalezienia, "HoCashGames" trzeba zamawiac.