Przejdź do forum
TheLastDon - sukces...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[Zamknięte] TheLastDon - sukcesy i porażki

6 Posty
4 Użytkownicy
0 Reakcje
1,294 Wyświetlenia

Dzisiaj jest ten dzień w którym postanowiłem wystartować w jakimś turnieju (freeroll-u). Chciałem spróbować czegoś nowego, zobaczyć jak się takie turnieje gra i nabrać trochę doświadczenia.

Wystartowałem w Eastern European 50 Seat Frenzy Qualifier Speed i na 925 osób zdobyłem 38 miejsce. Co prawda nagradzane były tylko pierwsze 10 pozycji, ale jak dla mnie (jak na pierwszy turniej) 38 miejsce to jest całkiem dobry wynik.

PS. Jak osiągnę jeszcze jakiś sukces to będę uzupełniał temat. W późniejszym czasie postaram się też wrzucać jakieś swoje wątpliwe rozdania.

5 odpowiedzi
_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

Wczoraj wieczorem wziąłem udział w jeszcze jednym freerollu. Niestety nie ma się czym pochwalić, szczególnie, że popełniłem bardzo gruby błąd i przez to odpadłem. Zająłem miejsce gdzieś w połowie stawki.

Niestety dzisiaj było jeszcze gorzej. Mam AQ, podbijam, gościu wchodzi OLA i ja sprawdzam. Gościu ma 46 i mu dochodzi 4, a mi nic :( Nie będę mówił które miejsce mi do dało, bo do pierwszego gracza dużoooo mi zabrakło. No cóż - próbujemy szczęścia dalej w następnych freerollach.

ja na poczatku jak gralem frerolle to napisalem sobie skrypt do rejestrowania swoich "osiagniec".

http://web.iq.pl/freeroll/

jak sie znasz troche na php to moge ci go przeslac.

_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

Na php się nie znam :( ale zapewne niedługo będę musiał się poznać. Jak możesz to weź mi wyślij.
don_manfredo@wp.pl

Luke160
Oldschool Grinder

axeld333 --> widze że bardzo ciekawy skrypcik, jak mozesz to przeslij mi również lukeath@gmail.com
dzieki :)

TheNaturat
PokerStrategist

Również jestem zainteresowany, thenaturat@battlenet.pl