Przejdź do forum
Szczęście czy umiej...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

Szczęście czy umiejetności?!

30 Posty
12 Użytkownicy
0 Reakcje
1,339 Wyświetlenia
pemper20
PokerStrategist

Witam,

Chciałbym aby się doświadczeni gracze wypowiedzieli na temat moich wyników.
Gram w Ipoker na Manisonie jako "kolejorz10" i czytając te wszystkie blogi zastanawiam się nad tym czy jestem przyzwoitym pokerzystom czy po prostu miałem dużo szczęścia w tych rozegranych turniejach. W Pokera kiedyś grałem na FTP za nim nie zostało zamknięte i tam pamiętam, że ok. 500 turkach zarobiłem jakieś 3k$. Teraz na Manisonie od 3 miesięcy troszkę pogrywam i zastanawiam się czy jestem wstanie cały czas utrzymywać taką formę aby co miesiąc sobie coś "dorobić". Proszę aby ktoś sprawdził moje statystyki na i wypowiedział się na ten temat.

Odpowiedz
Cytat
29 odpowiedzi
pemper20 Autor wątku
pemper20
PokerStrategist

Nikt nie odpowie?

Odpowiedz
Cytat
golfu
PokerStrategist

Myślę, że nikt :(

Odpowiedz
Cytat

jak wygrywasz to gra skilla jak wpierdalasz to gra farta

Odpowiedz
Cytat

SIEMA.

JEZELI WYGRYWASZ TO JEST OK, CZY JESTES DOBRYM GRACZEM?? PRZYKLAD MOJEGO KOLEGI:
CHLOP GRA OD 2-2,5 LAT I OSTATNIO REGULARNIE WYGRYWA ( 5000$ MAX X2)
KOLES MATEMATYKI WOGOLE NIE ROZUMIE I SIE NIA NIE KIERUJE, NIE LICZY OUTOW I POT ODDSOW, CALLUJE K4 BO MA 'CZUJKE' I TRAFIA STREETA ALBO LAPIE BOTTOM PAIR ON FLOOP I CALLUJE RAISE'Y TO RIVER ABY ZLAPAC TRIPSA - SZOK JAK DLA MNIE. ALE TAK TO WYGLADA. JA Z KOLEI STARAM SIE GRAC POPRAWNIEJ CZYLI Z UDZIALEM MOZGU+MATEMATYKI I ZBIERAM BATY.
ALE WIADOMO ONLINE JEST INNA GRA NIZ LIVE - LIVE JEST BARDZIEJ FAIR BYM POWIEDZIAL I BARDZIEJ POLEGA NA UMIEJETNOSCIACH.

WIEC NIE WIEM CZY JESTES DOBRYM GRACZEM ALE DOPUKI PRZYNOSI TO ZYSKI TO SPOKO

Odpowiedz
Cytat
RemiSmk
Oldschool Grinder

Tak jak powiedzial durex. Jak zaczniesz sobie tlumaczyc odwrotnie to nie zabawisz dlugo w branży

Odpowiedz
Cytat
pemper20 Autor wątku
pemper20
PokerStrategist

tak sobie tłumaczyć tego nie chcę.

Odpowiedz
Cytat
pemper20 Autor wątku
pemper20
PokerStrategist

Slater, dzięki za wypowiedź :)
Moja gra jest bardzo urozmaicona, ponieważ soft często pomaga słabszym graczom. Zdarzają się często sytuacje na, które matematyka daje 1-5% i taki graczy wygrywa rozdanie.

Odpowiedz
Cytat

W TEORII W DLUGIM OKRESIE CZASU MATEMATYKA BIERZE GORE. CO DO SOFTU POMAGAJACEGO SLABSZYM GRACZOM?? NO NIE WIEM - JA ZAWSZE MIALEM WRAZENIE ZE POMAGA TYM CO MAJA WIEKSZY STACK I ZE Z REGOLY ODPADAM W LEPSZA REKA GDY REJESTRUJE SIE W POZNEJ REJ OSTATNIEJ MINUCIE. TAK MIALEM OSTATNIO PUSH'NALEM AD I DOSTALEM CALL Z J3 I 3 ON RIVER:). OK ZDARZA SIE ALE KTO CALLUJE J3??? POWODZENIA ZYCZE JAK DOBRZE CI IDZIE TO PROBUJ DROZSZE TURNIEJE I TAM DOSKONAL SWOJA GRE

Odpowiedz
Cytat
pemper20 Autor wątku
pemper20
PokerStrategist

Dzięki, generalnie nie trzymam żadnego BM jak chce grać to wpłacam np. 50euro i pykam a wygrane wracają od razu na MB i z tej kasy korzystam na co dzień. W droższych turniejach mam taki dziwny strach albo zbyt duży respekt do rywala i boję się czasami sprawdzić albo 3-betować aby tylko nie odpaść. Zobaczymy jak długo seria będzie trwała.

Odpowiedz
Cytat

CO ROZUMIESZ JAKO WYZSZE TURNIEJE? JAKI BUY IN?

Odpowiedz
Cytat
pemper20 Autor wątku
pemper20
PokerStrategist

dla mnie to 20-50 euro :P

Odpowiedz
Cytat

OK, NIE POWINIENES BAC SIE 3BETOW I RAISE'OW JEZELI JEST DOBRY SPOT. TAK NAPRAWDE WIELU GRACZY 3 BETUJE BEZ REKI TYLKU Z POZYCJA I ODPOWIEDNIM STACKIEM. SAM CZASEM TO ROBIE I UWIERZ DZIALA, SZCZEGOLNIE W POZNEJ FAZIE TURNIEJU GDZIE CZESC GRACZY SIE MURUJE ABY DOJSC DO KASY A RESZTA TO WYKORZYSTUJE BETUJAC CO DRUGA REKE I WTEDY POJAWIASZ SIE TY Z 3 BET-EM. OBY NIE ZA CZESTO BO SZYBKO CIE PRZECZYTAJĄ.

Odpowiedz
Cytat
Vergs
PokerStrategist

Caps locka wyrwałeś z klawiatury kolego?

Odpowiedz
Cytat

hehe nie, tak jakos sie wcisnął. duze litery nie mialy miec jakiegos znaczenia jezeli o to chodzi.

Odpowiedz
Cytat
golfu
PokerStrategist

Ja myślę, że jak wygrales na dwóch poker rumach te 3tys dolaruw to musisz byc dobrym graczem. Nie ma sie co bać tylko wplacaj i rub pieniondze. Wyrzszych limitow sie nie bój, tam dalej sami słami gracze siedzom. _thumbsup:

Odpowiedz
Cytat
golfu
PokerStrategist

Sprubuj odmiany hiper turbo pod obono bardzo dochodowa. Turniej trwa krucej przez to można wiecej zarobic w krutszym czasie. :fdrink

Odpowiedz
Cytat
wincentf
PokerStrategist

Napisane przez golfu
Sprubuj odmiany hiper turbo pod obono bardzo dochodowa. Turniej trwa krucej przez to można wiecej zarobic w krutszym czasie. :fdrink

Spróbuj słownika

Odpowiedz
Cytat
bariox
Oldschool Grinder

Napisane przez golfu
Ja myślę, że jak wygrales na dwóch poker rumach te 3tys dolaruw to musisz byc dobrym graczem. Nie ma sie co bać tylko wplacaj i rub pieniondze. Wyrzszych limitow sie nie bój, tam dalej sami słami gracze siedzom. _thumbsup:

błąd, powinno być buj :coolface:

Odpowiedz
Cytat
golfu
PokerStrategist

:milord: Sami nauczyciele jenzyka polskiego sie znalezli. Przepraszam nie mam slownika pod renkom, a internetowy nie dziala bo zainstalowal mi sie delta tulbar i wiekszosc Żeczy nie dziala w pszeglondarce. :why:

Odpowiedz
Cytat