Przejdź do forum
SuperStar Showdown:...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko
Wyniki ankiety: Kto zwycięży w pojedynku Blom vs. Haxton?
Wyborcy: 94
Ankieta jest zamknięta mar 11, 2012
Viktor 'Isildur1' Blom  -  głosy: 79 / 84%
79
84%
Isaac 'Philivey2694' Haxton  -  głosy: 36 / 38.3%
36
38.3%

SuperStar Showdown: Viktor Blom vs. Isaac Haxton - kto wygra?

46 Posty
33 Użytkownicy
0 Reakcje
4,914 Wyświetlenia
roztocz
PokerStrategist

ok. Malta wróciła :)

Odpowiedz
Cytat
Walderam Autor wątku
Walderam
Oldschool Grinder

Napisane przez roztocz
ok. Malta wróciła :)

I znowu poszła...

Odpowiedz
Cytat
crueleq
PokerStrategist

Isildur powinien iść przez ten czas pograć PLO 100/200 or higher, czekając tak traci value :ayfkm:

Odpowiedz
Cytat
ultraplazmator
Oldschool Grinder

ale lipa ;/ a tak ladnie go niszczył, nawet popcorn zrobiłem....

Odpowiedz
Cytat

tak to jest jak ma sie neostrade

Odpowiedz
Cytat
Wojaq
PokerStrategist

przegrał 100k i wyjebał kompa przez okno, dlatego net mu rozłączyło _cool:

Odpowiedz
Cytat
Thomax13
PokerStrategist

Walczą dalej! Dokładnie teraz o 19. Blom i Haxton kontynuują przerwany pojedynek. Z nadzieją , że Isildur go wykończy zapraszam do oglądania ;)

Odpowiedz
Cytat
Aimboy
PokerStrategist

Tak się dziwiłem czemu zdecydowana większość to fanboye isildura, ale widzę, że gość ma nick "Philivey2694" to mnie krew zalewa... Ci ludzie wstydu nie mają?

Odpowiedz
Cytat

jak znalezc te stoly?
edit: nieważne, do usunięcia :facepalm:

Odpowiedz
Cytat
Thomax13
PokerStrategist

Żądania--> Znajdź gracza--> wpisz "Isildur1" i masz :)

Odpowiedz
Cytat
BleakAmaranth
BlackMember

:facepalm:

Odpowiedz
Cytat

No i isildur 80k w plecy na razie, zaczął fish otwierać za 4bb ;)

Odpowiedz
Cytat
89deny89
Elite Grinder

lol , over bet allin 4x pot z busted fd +oesd isila, to jest debil ,szkoda ze nie dostal call tam od floata haxtona bo byłaby beka :D

Odpowiedz
Cytat
kozak567
Oldschool Grinder

philivey won this game isildur=fish

Odpowiedz
Cytat
preludiumm
PokerStrategist

Nie jestem specem od HU, ale niektóre rzeczy jakie tam się działy mnie jednak troszkę zdziwiły. Np. na boardzie jakimś tam K :diamond:8 :diamond:x :diamond:x :diamond: Isildur przeczekał flop jako agresor. Isaac zagrał call T i x/f R. I mean chyba Isildur jest takim graczem, że nei będzie tu grał b/ xb więc zdziwił mnie call, żeby foldować na blank R (spadła jakaś 2 :spade: or smth). Anyway mimo wszystko mecz był dość nudny.

Odpowiedz
Cytat
MrQ89
PokerStrategist

Napisane przez kozak567

Nie wiem czy mówisz poważnie czy napisałeś to z ironią ale chciałbym być takim ,,fishem,, jak Viktor ... Wiem , że od tego jest forum aby dyskutować i analizować grę nawet tych najlepszych mimo , że samemu gra się mikro limity ale bez jaj ... Większości rozdań szersze grono nie zrozumie bo obaj są genialnymi zawodnikami i grali na takim levelu , że tylko garstka ludzi na świecie może zrozumieć tak naprawdę co się wczoraj działo na tych 4 stolikach .

Odpowiedz
Cytat

LOL co ty bierzesz, :nh
Prawda jest taka, że isi bez tych cudów które dostaje od p* nie reprezentuje sobą za wiele.
Wystarczy zobaczyć jego wyniki live.

Odpowiedz
Cytat
Przemo88
PokerStrategist

Napisane przez 1SHAFT1
LOL co ty bierzesz, :nh
Prawda jest taka, że isi bez tych cudów które dostaje od p* nie reprezentuje sobą za wiele.
Wystarczy zobaczyć jego wyniki live.

Zapraszam do wywiadu z GoMore, porusza temat gry z Isildurem nazywajac go jedym z najtrudniejszych oponentow z jakimi gral, wspominajac o metodzie w jego agresji ktora tylko wydaje sie bezsensowna.

Odpowiedz
Cytat

LOL co ty bierzesz, Nice hand Prawda jest taka, że isi bez tych cudów które dostaje od p* nie reprezentuje sobą za wiele. Wystarczy zobaczyć jego wyniki live.

ponad 1,2 mln wygranych live to mało?

Odpowiedz
Cytat
kozak567
Oldschool Grinder

Napisane przez MrQ89

Napisane przez kozak567

Nie wiem czy mówisz poważnie czy napisałeś to z ironią ale chciałbym być takim ,,fishem,, jak Viktor ... Wiem , że od tego jest forum aby dyskutować i analizować grę nawet tych najlepszych mimo , że samemu gra się mikro limity ale bez jaj ... Większości rozdań szersze grono nie zrozumie bo obaj są genialnymi zawodnikami i grali na takim levelu , że tylko garstka ludzi na świecie może zrozumieć tak naprawdę co się wczoraj działo na tych 4 stolikach .

To "earnings: $-489,962" na ptr mowi wszystko o nim

Odpowiedz
Cytat