Ta kwestia chodzi mi po głowie już kilka dni i mam kilka zwiazanych z nią pytań.
Przede wszystkim dlaczego struktura gier jest tak wybiórcza? Dlaczego nie ma na P* gier double up (wiem, że są, ale to zupełnie inne double upy niz w sieci iPoker, nie ma na przykład 6osobowych). Na sieci iPoker gram je niemal wyłącznie i naprawdę dość łatwo mi idzie. Pokerstars mi tej gry nie umożliwia. P* jako jedyny bodaj ma grę na czas (wchodzi się ze stackiem 1500-2000 i w zależności ile sie ugra w danym czasie tyle się wygrywa, przy założeniu, że sie nie wyleci), dlaczego i tutaj nie urozmaicić stawkę, dlaczego nie ma ich częściej, czemu nie ma ich w Sit And Go?? Potrafiłem tu za 3.30$ w 30minut ugrać 35$ więc takie gry byłyby całkiem przyjemne. Czemu tego nie ma na innych roomach, p* ma copyrights???
Czy jest jakaś umowa między roomami, że jedne mają takie gry, drugie takie? Nie ukrywam, że jestem graczem niskich stawek i z reguły gram niemal wyłącznie sity,mtt dłuższe odpalam jak wiem, że mogę siąść na kilka h, a to nie jest częste. Na przykład, gdy trochę przegram, a nie chce tiltowac odpalam 990 za 2centy, czy 360 za 10centów (i naprawdę idzie tu cokolwiek odrobić wygrałem juz kilka 990, również 360 udało mi się parę wygrać (10centów i wygrana 6$ to nie jest nic niemiłego, podobnie wygrac 6$ za 2centy). Dlaczego nie ma 990 za 10centów (1 miejsce ponad 30$ to juz niezły win, czy za 25, czy nawet za 50c, mały wkład mucho zysk) to samo 360 za 20,30,40 (to samo wyższe stawki 1.60$, 3.20$ itp). Z tego co widzę jak się zapełniają zainteresowanie by z pewnością było. To samo z urozmaiceniem, 360 osobowy super turbos za 40centów, 90os. super turbosy, no prostu trochę wyobraźni, niech ktoś namiesza w tym i da więcej wyboru w sitach...
Gram teraz na FullTilcie i się przyznam trochę nie wiem co mam tutaj grać, gdy stoły cashowe mi nie pójdą, albo trzy/cztery mtt za 1-5$ i w żadnym nie wjadę na kasę, więc wtedy z reguły gram 30centowe satelity do Daily Dollar (9os. 2 miejsca płatne po 1$), i ugrałem na nich już dobre 30$. Czemu nie ma podobnych sitów za 90c, za 1.8$ itp. Analogicznie do p* dlaczego nie ma double upów? Czemu nie ma 9os.18os. czy 36os. sitów knockout? Po prostu trochę tego nie rozumiem dlaczego każdy room nie może miec max wyboru gier.
Dlaczego nie ma turniejów MTT w Heads Up. Na p* są, ale bodaj najniższy wjazd to 9$ (flip za tyle to na dzis dla mnie za dużo), na pewno nie ma takich turniejów za 1-5$. Turniej na 248osób za 3$ z płatnościami nie wiem, za last16, czy choćby za last8 byłby moim zdaniem całkiem miły, nie ma tego nigdzie...
Jakie jest Wasze zdanie, czy może wydziwiam