Dostałem Poker Office,zacząłem go testować,zagrałem 3 tysiące rąk.Przejrzałem statystyki i zaczynają mi się one bardzo nie podobać.Kto mógłby podać mi optymalne wartości gry,takie jak VPIP,agresja,ogladalność flopa,itp?Wiem ,że jest to gdzieś na forum,szukałem,bez powodzenia.Gram FL.
Po 3k rąk nie da nie się za dużo powiedzieć. Ale takie statsy powinien mieć gracz TAG (Full Ring):
VPIP: 14-20
PFR: 8-14
AF: 2-4
WTS: 20-28
Pozdrawiam
Pytanie, PFR( Preflop Raise) mam caly cas pomiedzy 6.5-7. i niemoge sie dostac wyzej. Ci to oznacza ze gram za malo agressiv? Wcale niepamietam kiedy zrobylem na Preflopie Call.
No to chyba nie grasz SHC. (?) Za dużo limpujesz, staraj się grać bardziej agresywnie, wtedy będzie też trochę łatwiej na postflopie.
Pozdrawiam
Original od simoo
Po 3k rąk nie da nie się za dużo powiedzieć. Ale takie statsy powinien mieć gracz TAG (Full Ring):VPIP: 14-20
PFR: 8-14
AF: 2-4
WTS: 20-28Pozdrawiam
![]()
Co oznacza WTS?Wen to Showdown?
Muszę się jeszcze upewnić-czy chodzi o procent wygranych Showdown?Jeżeli tak,to mam idiotyczny.Wg Poker Office showdownWon-48,39%.
Original od hermenegilda
Muszę się jeszcze upewnić-czy chodzi o procent wygranych Showdown?Jeżeli tak,to mam idiotyczny.Wg Poker Office showdownWon-48,39%.
A grasz FL czy NL?
Pozdrawiam
FL Full Ring.Za kilka dni będę miał ponad 10k rąk,chciałbym wtedy poddać swoje statystyki pod ocenę,czuję że coś jest nie tak.pzdr
Ja mam pytanie: Czy statystyka procentowa wygranych rąk np. ta pokazywana przez PP coś pokazuje ? Bo u mnie oscyluje między 5-8% a statystycznie przecież każdemu przypada 10% na FR gdzie gram.
Kolejna sprawa wie ktoś może czemu Poker Tracer mimo, że bez licencji powinien złapać 1000 rąk, u mnie łapie 34 i pisze, że mam ich ponad 1000 ( dziś rozegrałem już około 2500).
Ostatnio mimo, że gram ciągle z tabelką itd. kasa mi przemyka przez palce i ciągle wg. mnie dziwnie przegrywam ( tzn. z dziwnymi kartami) i zastanawiam się czy problem nie tkwi po mojej stronie, a nie durnych kart i riverów.
Original od hermenegilda
FL Full Ring.Za kilka dni będę miał ponad 10k rąk,chciałbym wtedy poddać swoje statystyki pod ocenę,czuję że coś jest nie tak.pzdr
No to jak FL, to nie jest aż tak źle, ale mogłoby być trochę lepiej.
57-60% to bardzo dobry wynik!
Pozdrawiam