Przejdź do forum
Stars Helper - padł...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

Stars Helper - padł ?

30 Posty
9 Użytkownicy
15 Reakcje
6,521 Wyświetlenia
peterzimmerman

Ma ktoś jakieś info ?
Apka i stronka nie działają.
Czyżby już po wszystkiemu ?

Odpowiedz
Cytat
29 odpowiedzi
koval21

Stars Helper nie działa z Aurorą. Jeżeli chcesz żeby Stars Helper dział, musisz wrócić do starego silnika graficznego.

EDIT: stronka rzeczywiście nie działa, a przy uruchamianiu Stars Helpera dostaje komunikat "The remote name could not be resolved: static.starshelper.net" ale po kliknięciu ok, program się uruchamia i wszystko działa jak należy

Odpowiedz
Cytat
Garggamel

Napisane przez koval21
Stars Helper nie działa z Aurorą. Jeżeli chcesz żeby Stars Helper dział, musisz wrócić do starego silnika graficznego.

EDIT: stronka rzeczywiście nie działa, a przy uruchamianiu Stars Helpera dostaje komunikat "The remote name could not be resolved: static.starshelper.net" ale po kliknięciu ok, program się uruchamia i wszystko działa jak należy

koval21

Nie rozumiem
Ja mam błąd połączenia z serwerem, SH nie działa.
Możesz coś poradzić?

Odpowiedz
Cytat
koval21

ok, chyba wiem o co chodzi... ostatnie wersje SH począwszy od 15.0.0 miały adnotacje "offline". Zapewne chodziło o to, że działają one bez serwera. Domniemam, że masz wersje 14.x.x która potrzebuje połaczenia z serwerem?

Odpowiedz
Cytat
visca

U mnie to samo i wersja 1.4.4.0. Czy jesli dziala na 1.5.x.x mozesz udostepnic te wersje?

Odpowiedz
Cytat
peterzimmerman Autor wątku
peterzimmerman

Przyłączam się do prośby o wersje 1.5

Odpowiedz
Cytat
koval21

podeślijcie mi maila do siebie, późnym wieczorem będe w domu to podeślę Wam, bo teraz właśnie wychodzę. Tyle, że to nie będzie instalka a zawartość mojego folderu "C:\Program Files\StarsHelper" - mam nadzieję, że po takim skopiowaniu będzie to u Was chodzić. Druga sprawa, ja mam wersję 1.5.0.0 która współpracuje ze Starsami w maksymalnej wersji 35957. Widziałem, że była dostępna wersja 1.5.0.2, niestety zgapiłem się i nie zrobiłem od razu aktualizacji, ehhh :/ Jeżeli macie wersje Starsów większą niż 35957 to obawiam się, że moja wersja nie będzie działać, i potrzebujecie znaleźć kogoś ze StarsHelperem w ostatniej wersji czyli 1.5.0.2.

Odpowiedz
Cytat
visca

Napisane przez koval21
podeślijcie mi maila do siebie, późnym wieczorem będe w domu to podeślę Wam, bo teraz właśnie wychodzę. Tyle, że to nie będzie instalka a zawartość mojego folderu "C:\Program Files\StarsHelper" - mam nadzieję, że po takim skopiowaniu będzie to u Was chodzić. Druga sprawa, ja mam wersję 1.5.0.0 która współpracuje ze Starsami w maksymalnej wersji 35957. Widziałem, że była dostępna wersja 1.5.0.2, niestety zgapiłem się i nie zrobiłem od razu aktualizacji, ehhh :/ Jeżeli macie wersje Starsów większą niż 35957 to obawiam się, że moja wersja nie będzie działać, i potrzebujecie znaleźć kogoś ze StarsHelperem w ostatniej wersji czyli 1.5.0.2.

ok dzieki, wyslalem zapro

ja mam 35957

Odpowiedz
Cytat
maklakiewicz

Wersja P* 35957 (z wyłączoną Aurorą) działa z SH 1.4.4.0.

Odpowiedz
Cytat
koval21

Napisane przez maklakiewicz

@visca - może nie wyłączyłeś Aurory skoro u kolegi powyżej działa z tą samą wersją co Twoja?

Odpowiedz
Cytat
visca

aurora wylaczona, dodawalem jedna linijke w ustawieniach zgodnie z artykulem z innej strony.

Odpowiedz
Cytat
pimient0

A tak z innej beczki. Pamiętam, jak zaczynałem to starhelper pokazywał oddsy i inne staty. Później to usunęli. Jest sens kupić go bez tego?

Odpowiedz
Cytat
peterzimmerman Autor wątku
peterzimmerman

Napisane przez pimient0
A tak z innej beczki. Pamiętam, jak zaczynałem to starhelper pokazywał oddsy i inne staty. Później to usunęli. Jest sens kupić go bez tego?

Dalej pokazuje oddsy, ale jesli da sie wogole go jeszcze kupic to chyba nie ma sensu bo jego dni sa policzone.

Odpowiedz
Cytat
visca

nie da sie kupic bo strona nie dziala

Odpowiedz
Cytat
pimient0

A pokerstars nie zablokował tej funkcji?

Odpowiedz
Cytat
koval21

Jako alternatywę dla StarsHelpera polecam StarsCaption - jak na moje oko, pokrywa 95% funkcjonalności StarsHeplera, no i działa z Aurorą.

Odpowiedz
Cytat
visca

U mnie podmianka 5.0.0 zadzialala.

tak btw, po wylaczenie aurory na starym sofcie nie przesuwa mi sie timebank i nie widze koloru labeli po wlaczeniu menu rozwijanego z labelami, ktos znalazl rozwiazanie tego?

Odpowiedz
Cytat
koval21

Napisane przez visca
U mnie podmianka 5.0.0 zadzialala.

tak btw, po wylaczenie aurory na starym sofcie nie przesuwa mi sie timebank i nie widze koloru labeli po wlaczeniu menu rozwijanego z labelami, ktos znalazl rozwiazanie tego?

Mam to samo. Możesz w opis poszczególnego labela wpisać kolor słowie np. "CZERWONY", "ZIELONY", "NIEBIESKI" :D

Odpowiedz
Cytat
maklakiewicz

Napisane przez maklakiewicz

A jednak po restarcie przestał działać. Mógłby ktoś z Was udostępnić tę najnowszą wersję?

Odpowiedz
Cytat
radbar

https://drive.google.com/drive/folders/1WJ7m0VpP6ky363rzRizFzilOKSyJvx7W

Odpowiedz
Cytat