Ma ktoś jakieś info ?
Apka i stronka nie działają.
Czyżby już po wszystkiemu ?
Stars Helper nie działa z Aurorą. Jeżeli chcesz żeby Stars Helper dział, musisz wrócić do starego silnika graficznego.
EDIT: stronka rzeczywiście nie działa, a przy uruchamianiu Stars Helpera dostaje komunikat "The remote name could not be resolved: static.starshelper.net" ale po kliknięciu ok, program się uruchamia i wszystko działa jak należy
Napisane przez koval21
Stars Helper nie działa z Aurorą. Jeżeli chcesz żeby Stars Helper dział, musisz wrócić do starego silnika graficznego.EDIT: stronka rzeczywiście nie działa, a przy uruchamianiu Stars Helpera dostaje komunikat "The remote name could not be resolved: static.starshelper.net" ale po kliknięciu ok, program się uruchamia i wszystko działa jak należy
koval21
Nie rozumiem
Ja mam błąd połączenia z serwerem, SH nie działa.
Możesz coś poradzić?
ok, chyba wiem o co chodzi... ostatnie wersje SH począwszy od 15.0.0 miały adnotacje "offline". Zapewne chodziło o to, że działają one bez serwera. Domniemam, że masz wersje 14.x.x która potrzebuje połaczenia z serwerem?
U mnie to samo i wersja 1.4.4.0. Czy jesli dziala na 1.5.x.x mozesz udostepnic te wersje?
podeślijcie mi maila do siebie, późnym wieczorem będe w domu to podeślę Wam, bo teraz właśnie wychodzę. Tyle, że to nie będzie instalka a zawartość mojego folderu "C:\Program Files\StarsHelper" - mam nadzieję, że po takim skopiowaniu będzie to u Was chodzić. Druga sprawa, ja mam wersję 1.5.0.0 która współpracuje ze Starsami w maksymalnej wersji 35957. Widziałem, że była dostępna wersja 1.5.0.2, niestety zgapiłem się i nie zrobiłem od razu aktualizacji, ehhh :/ Jeżeli macie wersje Starsów większą niż 35957 to obawiam się, że moja wersja nie będzie działać, i potrzebujecie znaleźć kogoś ze StarsHelperem w ostatniej wersji czyli 1.5.0.2.
Napisane przez koval21
podeślijcie mi maila do siebie, późnym wieczorem będe w domu to podeślę Wam, bo teraz właśnie wychodzę. Tyle, że to nie będzie instalka a zawartość mojego folderu "C:\Program Files\StarsHelper" - mam nadzieję, że po takim skopiowaniu będzie to u Was chodzić. Druga sprawa, ja mam wersję 1.5.0.0 która współpracuje ze Starsami w maksymalnej wersji 35957. Widziałem, że była dostępna wersja 1.5.0.2, niestety zgapiłem się i nie zrobiłem od razu aktualizacji, ehhh :/ Jeżeli macie wersje Starsów większą niż 35957 to obawiam się, że moja wersja nie będzie działać, i potrzebujecie znaleźć kogoś ze StarsHelperem w ostatniej wersji czyli 1.5.0.2.
ok dzieki, wyslalem zapro
ja mam 35957
Napisane przez maklakiewicz
Wersja P* 35957 (z wyłączoną Aurorą) działa z SH 1.4.4.0.
@visca - może nie wyłączyłeś Aurory skoro u kolegi powyżej działa z tą samą wersją co Twoja?
aurora wylaczona, dodawalem jedna linijke w ustawieniach zgodnie z artykulem z innej strony.
A tak z innej beczki. Pamiętam, jak zaczynałem to starhelper pokazywał oddsy i inne staty. Później to usunęli. Jest sens kupić go bez tego?
Napisane przez pimient0
A tak z innej beczki. Pamiętam, jak zaczynałem to starhelper pokazywał oddsy i inne staty. Później to usunęli. Jest sens kupić go bez tego?
Dalej pokazuje oddsy, ale jesli da sie wogole go jeszcze kupic to chyba nie ma sensu bo jego dni sa policzone.
Jako alternatywę dla StarsHelpera polecam StarsCaption - jak na moje oko, pokrywa 95% funkcjonalności StarsHeplera, no i działa z Aurorą.
U mnie podmianka 5.0.0 zadzialala.
tak btw, po wylaczenie aurory na starym sofcie nie przesuwa mi sie timebank i nie widze koloru labeli po wlaczeniu menu rozwijanego z labelami, ktos znalazl rozwiazanie tego?
Napisane przez visca
U mnie podmianka 5.0.0 zadzialala.tak btw, po wylaczenie aurory na starym sofcie nie przesuwa mi sie timebank i nie widze koloru labeli po wlaczeniu menu rozwijanego z labelami, ktos znalazl rozwiazanie tego?
Mam to samo. Możesz w opis poszczególnego labela wpisać kolor słowie np. "CZERWONY", "ZIELONY", "NIEBIESKI"
Napisane przez maklakiewicz
Wersja P* 35957 (z wyłączoną Aurorą) działa z SH 1.4.4.0.
A jednak po restarcie przestał działać. Mógłby ktoś z Was udostępnić tę najnowszą wersję?