Przejdź do forum
Staking kilka pytań

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

Staking kilka pytań

33 Posty
20 Użytkownicy
86 Reakcje
3,992 Wyświetlenia
czaczar

Witam chciałbym spróbować stakingu z inwestorami , ale nie wiem dokładnie jak to zrobić i z czym to się wiąże .

Podam przykład :

Chciałbym żeby inwestor pokrył 100 % rolla czyli 500 Euro przy zysku 60%na40% na korzyść inwestora .CZas to 100 MTT .Rake back do podziału.

Nie wiem jak by się to miało do turniejów Rebuy ?
Co jeśli wtopie całego rolla ?
Jak transferować kase ?
I czy byli by chętni ? Na ten dzień mam staty na Shark Scope jednym z roomów , odkąd zacząłem grać ten rodzaj turniejów :
196 mtt 2589$ profitu 13$ Av Profit ...... Roi chyba nie jestem w stanie policzyć bo nie wiem ile wziołem ReBuyiów i Addonów chociaż Shark Scope uwzględnia jakiś procent rebuyiów i Addonów .

Jak ktoś ma jakieś doświadczenie ze stakingu chętnie poczytam ._drink:

Odpowiedz
Cytat
32 odpowiedzi
Zbiru

Myślę, że staking z Tobą to snap call!

Odpowiedz
Cytat
Prostyczlek

Ten komiks na głównej to żart, a nie porada. :yaoming:

Odpowiedz
Cytat
czaczar Autor wątku
czaczar

Napisane przez Prostyczlek
Ten komiks na głównej to żart, a nie porada. :yaoming:

Akurat nie sugerowałem się tym komiksem . To , że się ten komiks pojawił w tym samym czasie co mój post to czysty przypadek .

Odpowiedz
Cytat
Zbiru

Przypadek? Nie sądzę.

Odpowiedz
Cytat
babcia2333

najlepiej to grać za swoje a nie żebrać po ludziach..

Odpowiedz
Cytat
czaczar Autor wątku
czaczar

Czy ktoś mi może odpowiedzieć na poniższe pytania :
Jak by się to miało do turniejów Rebuy ?
Jak transferować najlepiej kase ?

Myśle , że chętni na stacking by się znaleźli .

Odpowiedz
Cytat
szoker22

Na forum 23.03.2008 posty 38 = _drink:

Odpowiedz
Cytat
kovadelko

Napisane przez czaczar
Myśle , że chętni na stacking by się znaleźli .

Odpowiedz
Cytat
Johnny1994

Mógłbyś chociaż posta porządnie napisać ;)

zaczołem

Odpowiedz
Cytat
Johnny1994

Napisane przez czaczar

Napisane przez tigerek73
Dzięki za wsparcie. Coś mi się wydaje że nie odda, bo świat to Matrix, a my mamy pewne zadania do wykonania. Ja mam jedno , być marnym pier........... robolem. I tak de facto , nic w tym złego, niczego mi nie brakuje. Mam wszystko co do życia potrzebne. Brak mi jednego , zadowolenia z siebie , zaakceptowania siebie. Jak byłem młody , zaprzepaściłem szanse bycia kimś , inni nie mieli takiej szansy. Wolałem balangi, zarabiałem dobrze i wszystko przebimbałem, nie wykorzystałem daru pojmowania wszystkiego za co się wziąłem. Czego nie dotknąłem zamieniałem w sukces zawodowy. W pewnych rzeczach przegrałem i do tej pory nie mogę sobie tego wybaczyć. Ogólnie ciągle podejmuje nie najlepsze decyzje.

Poker poukładał moje życie, ale ostatni rok to katastrofa i sobie z tym nie radzę.

Coś o tym wiem . Ja miałem mega szczęscie jeśli chodzi o ubiegłe lata ze 100 zł zrobiłem 8k zł w pare miesięcy , potem wtopiłem 2 koła przeszedłem na PS :) Wygrałem turka za prawie 10k$ , pare miechów pózniej mój rekord ponad 30k$ . Ze 100 zł ponad 100k zł w 6 miechów coś około( ile osób w Polsce miało taki wynik ?) .A następne 6 miechów totalnie nic nie pykło . Z tej wygranej skorzystałem jakieś 1/6 wypłaciłem .Ale się nie przejmuje . Mam teraz doświadczenia jak to się może skończyć . Fortuna kołem się toczy i mądry polak po szkodzie . Ale jakby nie było to jestem na + i jestem młody i jeszcze wszystko przedemną .

Szczerze wątpię, że znajdą się chętni. ;)

Odpowiedz
Cytat
RubinPlayer

Znalazłem lepszą wypowiedź.

Napisane przez czaczar
Łopatologicznie :f_drink: .A teraz coś z innej beczki . Ja jakiś czas temu grindowałem NL5 FR i rozegrałem coś koło 40k rąk mając przy 1000rąk +4$ .Póżniej jakiś filmik szkoleniowy oglądnołem i mówili że na SH idzie więcej wyciągnąć bb/100 . Rozegrałem w tym miesiącu coś koło 7k rąk na SH NL5 przegrywając w sumie 2$ . Zagrałem dziś dla odmiany trochę FR i wpadło 10$ po 300rękach :f_pleased: .Jak dla mnie granie na mirko jest bardziej opłacalne FR niż SH .

Sorry , że nie w temacie ale takie spostrzeżenie u mnie wynikło

Sorry winetu, ale jesteś na forum od 2008r. a wypowiadasz się w taki sposób jakbyś dopiero wczoraj poznał pokera.

Odpowiedz
Cytat
ONKAM

sorry winetu

- jak ja dawno tego powiedzenia nie słyszałem :)

Odpowiedz
Cytat
Prestiqe

Panowie, ale bez spamu proszę :f_cool:

Nic. Możesz taki staking potraktować jako freerolla. Uda się? ok jest kaska. Nie uda się? Trudno, wystawiasz kolejny i tak do skutku.

Odpowiedz
Cytat
czaczar Autor wątku
czaczar

Napisane przez RubinPlayer
Znalazłem lepszą wypowiedź.

Napisane przez czaczar
Łopatologicznie :f_drink: .A teraz coś z innej beczki . Ja jakiś czas temu grindowałem NL5 FR i rozegrałem coś koło 40k rąk mając przy 1000rąk +4$ .Póżniej jakiś filmik szkoleniowy oglądnołem i mówili że na SH idzie więcej wyciągnąć bb/100 . Rozegrałem w tym miesiącu coś koło 7k rąk na SH NL5 przegrywając w sumie 2$ . Zagrałem dziś dla odmiany trochę FR i wpadło 10$ po 300rękach :f_pleased: .Jak dla mnie granie na mirko jest bardziej opłacalne FR niż SH .

Sorry , że nie w temacie ale takie spostrzeżenie u mnie wynikło

Sorry winetu, ale jesteś na forum od 2008r. a wypowiadasz się w taki sposób jakbyś dopiero wczoraj poznał pokera.

Bo tak się składa , że cash gram od niedawna .

Dalej proszę o dopowiedz :

Czy ktoś mi może odpowiedzieć na poniższe pytania :
Jak by się to miało do turniejów Rebuy ?

Nie po to zakładałem tego posta żebyście oceniali moje starsze posty tylko jestem ciekaw na czym dokładniej polega stacking i nie jest wcale powiedziane , że dojdzie do stackingu z mojej strony .

Odpowiedz
Cytat
czaczar Autor wątku
czaczar

Napisane przez Prestiqe
Panowie, ale bez spamu proszę :f_cool:

Nic. Możesz taki staking potraktować jako freerolla. Uda się? ok jest kaska. Nie uda się? Trudno, wystawiasz kolejny i tak do skutku.

Dzięki za odpowiedz .

Odpowiedz
Cytat
ixinumber1

biore wszystko

podaj nick to ci przeleje kaske :f_drink:

Odpowiedz
Cytat
czaczar Autor wątku
czaczar

Napisane przez ixinumber1
biore wszystko

podaj nick to ci przeleje kaske :f_drink:

Jak bym się miał stakować to dopiero od początku maja(będę miał więcej czasu na grę) i bardziej oficjalnie wystawić ofertę na Staking forum przedstawiając swoje statystyki , % , czas ,etc .

Jeśli naprawde jesteś tym zainteresowany przyjmij zapro i poinformuję Cię kiedy tą ofertę zamieszczę .:f_drink:

Odpowiedz
Cytat
RubinPlayer
maklakiewicz

Wstaw dokładniejsze informacje jakie turnieje rebuy masz na myśli i na jakiej platformie. Na razie to ciężko ocenić czego ma dotyczyć oferta.
Poza tym 100 mtt to trochę mało.

Odpowiedz
Cytat