Siemka
,znalazłem świetny sposób bad beaty. Otóż koło kompa stawiamy wódeczke, 0.50 l powinno starczyć no i jakiś kieliszek może 0.05 , no i jak mamy bad beata to chlup
No może to nie pomoże wygrać dużych pieniąszków ale na stres jest git
Napisane przez michal0308
Siemka,znalazłem świetny sposób bad beaty. Otóż koło kompa stawiamy wódeczke, 0.50 l powinno starczyć no i jakiś kieliszek może 0.05 , no i jak mamy bad beata to chlup
I po 3 miesiącach bad runna, jesteś alkoholikiem
Napisane przez michal0308
Siemka,znalazłem świetny sposób bad beaty. Otóż koło kompa stawiamy wódeczke, 0.50 l powinno starczyć no i jakiś kieliszek może 0.05 , no i jak mamy bad beata to chlup
stres związany z biedą też jest git
Witam.
Nie sądzę by był to najlepszy pomysł, a nawet śmiem twierdzić, że granie Head's Up'a z połówka będzie -EV :P.
Pozdrawiam.
IMO genialny pomysł. W pewnym momencie zaczynasz już liczyć na pecha : >
I jak wygrywasz to dobrze, bo jest kasa na wódeczkę a jak przegrywasz to też dobrze, bo możesz się napić : > mindsetowe perpetum mobile !
Napisane przez Besus
IMO genialny pomysł. W pewnym momencie zaczynasz już liczyć na pecha : >I jak wygrywasz to dobrze, bo jest kasa na wódeczkę a jak przegrywasz to też dobrze, bo możesz się napić : > mindsetowe perpetum mobile !
made my day
Napisane przez imgoingtomirage
Jak Was czytam chłopaki to słowo "gutshot" nabiera zupełnie innego znaczenia :D.
Jaki tam gutshot. Back-door do karety
A co w momencie kiedy 0.5l się skończy?