Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[Zamknięte] [spam]

10 Posty
5 Użytkownicy
19 Reakcje
1,015 Wyświetlenia
alinafran

Właśnie dostałem maila od Pokerstarsa :
"Niestety z przykrością informujemy, że ze względu na zmiany prawne, od 30. czerwca nie będziemy już świadczyć naszych usług dla klientów w Polsce.
W związku z tym, Twoje konto zostanie zamknięte w tym dniu i nie będziesz mógł już dłużej korzystać z naszych serwisów lub uzyskać do nich dostępu. Do tego dnia, będziemy oferowali nasze usługi tak, jak zwykle. Wszystkie środki znajdujące się na Twoim koncie można wypłacić tak, jak dotychczas do 30. czerwca. Po tym terminie, prosimy o kontakt z nami w sprawie realizacji jakichkolwiek wypłat.
Przepraszamy za wszelkie niedogodności z tym związane. Mamy nadzieję, że w przyszłości będziemy mogli ponownie oferować nasze usługi.
Pozdrawiamy
PokerStars

Otrzymujesz tę wiadomość jako klient Rational Group, posiadacza marek, z których można korzystać przez konto Stars.
Więcej informacji znajdziesz na stronie http://pokerstars.eu/starsaccount."

// jest to informacja nieprawdziwa (spam) - Skibcio

9 odpowiedzi
xDUSZEK

Słabe, musisz się postarać bardziej. Życzymy powodzenia i czekamy na kolejną próbę. Tym razem nie przechodzisz dalej.

alinafran Autor wątku
alinafran

No jak to ? :( moze chociaż jeden janusz pokera sie nabierze :D

borderliner

najebany to do domu...

alinafran Autor wątku
alinafran

jestem w domu przeciez O.o

halabasa

no to wyjdź...

alinafran Autor wątku
alinafran

wyszłem i co tera ?

borderliner

teraz możesz się rozpędzić i zajebać łbem o płytę chodnikową/ bruk, daj znać jak podziałało

alinafran Autor wątku
alinafran

No niby lepiej, ale tak nie dokońca. Ale czuje moc do pokerka teraz, rozkórwie w pył każdego.

Skibcio

Cześć alinafran,

Wybacz, ale nie jest to ani poważne, ani śmieszne. Prosiłbym abyś więcej nie żartował sobie w ten sposób. Użytkownicy PokerStrategy.com mają już dość tego typu "śmieszkowych" tematów, a Twój post jest po prostu spamem.

Pozdrawiam.