Dzień dobry
Mam pytanie jaki soft polecacie obecnie do MTT lowstakes ? czy są jakies godne polecenia promocje na innych softach ? Obecnie gram na Ipokerze wh ale ze względu na upg softu nie da się grać tam, Liczne disconecty oraz lagi. Zastanawiam sie na 888 ale nie wiem jaki poziom tam jest i czy warto czy moze lepiej na pokerstars? albo jakies inne pomysły macie?
Dzięki z góry
Zależy co lubisz, możesz sprawdzić Unibet z tym, że szalonej ilości ich tam nie ma, a nagrody ze względu na niższą ilość graczy też nie zachwycają. Na moim przykładzie to z turnieju turbo ante knockout za 10 euro ugrałem 50euro za wygraną, 30euro za eliminacje no i 20 euro zdjęte z mojej głowy (bo miałem pierwsze miejsce i nikt nie zdobył) a graczy w turnieju było koło 60.
Mówiąc szczerze nagrody nie powalają w mtt na unibecie z tego co piszesz, a jakieś inne propozycje może macie?:) zastanawiam sie nad ósemkami? jak soft sie sprawuje?
A jak soft na unibecie się sprawuje?
Tylko wiesz w innych softach masz po kilkaset graczy zwykle (stąd nagrody wyższe) a na Unibecie kilkudziesięciu, dla mnie to duży plus, bo nie mam czasu na kilkanaście godzin gry a na Unibecie mtt to kwestia góra 4h
Nie grałem na 888 za dużo ale soft jest raczej chwalony a jak się ogląda blogi to często ludzie wrzucają fotki z wyników turniejów z 3x8