Witam, chciałbym zapytać na jakim pokerroomie są największe stacki początkowe w sit & go? Gram na PS ale tam praktycznie grając jednego drawa, nie trafiając AQ, AJ masz 800 żetonów i weź tu graj. Poza tym ludzie kiszą się z kartami w efekcie czego gra się na 3-8 bb i wszystko zależy czy Twoj układ utrzyma się na all-in.
Czesc,
Z tego co kojarze to wiekszosc softow bedzie posiadac plytkie staki - stad gierki sit&go.
Moze sprobuj gier MTT ? Tam stacki sa od 3000 do nawet 10 000
Wiem, tylko w MTT na niższych stawkach jest po 1000 graczy i trwają po 12 godzin, a ja nie zawsze mam tyle czasu w ciągu dnia. Dzięki za odpowiedź.
No to alternatywa są sng non turbo, jest więcej miejsca na grę, ale nie trwają aż tak długo jak mtt
chodzi Ci o zwykle sng? szukam pokerroomu który daje większe stacki poczatkowe niż PS, lub jeszcze wolniejsze blindy:) jest taki?
nie bardzo rozumiem, przeszkadzają Ci wielogodzinne mtt a szukasz sitków na głębokich stakach i długich levelach.
Jakieś MMT deep-sack z liczbą graczy<200 na pewno się gdzieś odbywają, grałem kilka takich freeroli na różnych roomach ale nawet na początku rozgrywki trudno o małe pule, bo przy takich stackach pełno limpów i ludzie nie chętnie pasują.
A blisko bubla jak gracze zaczną tankować przez 2-3 poziomy i tak wracamy do normalnej gry.
75bb na start to standard zarówno w sng, jak i większość czasu granego w MMT będziesz siedzieć na mniej więcej takim stacku lub mniejszym.
Pozostaje albo to polubić albo właśnie cashówka = unlimited 100bb a jak nakarmisz resztę stołu to i większe pule