Przejdź do forum
Sit $ Go Stack.

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

Sit $ Go Stack.

11 Posty
6 Użytkownicy
0 Reakcje
1,318 Wyświetlenia

Witam, chciałbym zapytać na jakim pokerroomie są największe stacki początkowe w sit & go? Gram na PS ale tam praktycznie grając jednego drawa, nie trafiając AQ, AJ masz 800 żetonów i weź tu graj. Poza tym ludzie kiszą się z kartami w efekcie czego gra się na 3-8 bb i wszystko zależy czy Twoj układ utrzyma się na all-in.

Odpowiedz
Cytat
10 odpowiedzi
MWaler

Czesc,
Z tego co kojarze to wiekszosc softow bedzie posiadac plytkie staki - stad gierki sit&go.

Moze sprobuj gier MTT ? Tam stacki sa od 3000 do nawet 10 000 :f_drink:

Odpowiedz
Cytat
_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

Wiem, tylko w MTT na niższych stawkach jest po 1000 graczy i trwają po 12 godzin, a ja nie zawsze mam tyle czasu w ciągu dnia. Dzięki za odpowiedź.

Odpowiedz
Cytat
MWaler

Proponuje zatem gry cash, siadasz do stolow i grasz kiedy chcesz :f_drink:

Odpowiedz
Cytat
Guras1

No to alternatywa są sng non turbo, jest więcej miejsca na grę, ale nie trwają aż tak długo jak mtt

Odpowiedz
Cytat
_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

chodzi Ci o zwykle sng? szukam pokerroomu który daje większe stacki poczatkowe niż PS, lub jeszcze wolniejsze blindy:) jest taki?

Odpowiedz
Cytat
Pelson7

Raczej nie :D

Odpowiedz
Cytat
Guras1

Na 180 man non turbo (1$ lub 4,5$) są blindy 15 min

Odpowiedz
Cytat
krak2610

nie bardzo rozumiem, przeszkadzają Ci wielogodzinne mtt a szukasz sitków na głębokich stakach i długich levelach.

Odpowiedz
Cytat
GrzesiekQaz

Jakieś MMT deep-sack z liczbą graczy<200 na pewno się gdzieś odbywają, grałem kilka takich freeroli na różnych roomach ale nawet na początku rozgrywki trudno o małe pule, bo przy takich stackach pełno limpów i ludzie nie chętnie pasują.
A blisko bubla jak gracze zaczną tankować przez 2-3 poziomy i tak wracamy do normalnej gry.

75bb na start to standard zarówno w sng, jak i większość czasu granego w MMT będziesz siedzieć na mniej więcej takim stacku lub mniejszym.
Pozostaje albo to polubić albo właśnie cashówka = unlimited 100bb a jak nakarmisz resztę stołu to i większe pule :D

Odpowiedz
Cytat
krak2610

większość czasu w mtt grasz na 75bb? gdzie Wy gracie w tego pokera?

Odpowiedz
Cytat