Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[Zamknięte] Sit & go

10 Posty
9 Użytkownicy
0 Reakcje
806 Wyświetlenia

Szukam takowych turków z mniejszą prowizją, bo 20% PP to złodziejstwo.
Co polecacie?

9 odpowiedzi
_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

Spokojnie nie wszyscy naraz tyle opini, że nie wiem na co się zdecydować.

kustra

Tak trudno zerknąć na oferty innych roomów? Jeżeli sng to raczej tylko FTP i P* nic więcej, zresztą wiadomo, że wszędzie na supermicro masz taki rake, jeśli chodzi o stt ;)

Miloszpoker2

tak jak napisał kustra. Polecam starsy.Ofc tez jest rake 20% od stt ale od niektórych(najczesciej turbo) jest rake 10%

VictorM

Polecam FTP. Co prawda też jest 1$+0.2$, ale dzięki rakebackowi obniżasz to do około 1$+0.14$. Na wyższych poziomach rake się zmniejsza. Najważniejsze że soft jest dobry a przeciwnicy słabi. Spokojnie można ugrać wysokie ROI.

A co do wypowiedzi kustry, to uważam, że wcale nie jest tak łatwo zerknąć na oferty innych roomów. Trzeba pamiętać, że konieczna jest instalacja softu każdego sprawdzanego roomu. W niektórych trzeba założyć konto, aby móc poprzeglądać lobby.

furminator

Na Evereście na wszystkich stawkach praktycznie rake jest 10%, nawet za 1$.

andrzejL

Gra ktoś może te sng 1+0.2$ na FTP? Interesuje mnie jaki jest poziom na tych turniejach i czy można na nich zarabiać. Chodzi mi głównie o turbo 9-osobowe. Jaki bankroll powinienem mieć aby bezpiecznie grać, 40$ wystarczy? Zastanawiałem się też czy może lepszym wyjściem jest założenie konta na P*, ale sam nie wiem czy warto skoro FTP już znam. Pozdrawiam

raas1337

Napisane przez VictorM
Polecam FTP. Co prawda też jest 1$+0.2$, ale dzięki rakebackowi obniżasz to do około 1$+0.14$. Na wyższych poziomach rake się zmniejsza. Najważniejsze że soft jest dobry a przeciwnicy słabi. Spokojnie można ugrać wysokie ROI.

Toluvel

choose FTP, be happy :f_thumbsup:

rumbacz

na PP masz 25% raku a nie 20%