znalazione na allegro, wczoraj pisałem o tym a dziś masz
ciekawe kto pierwszy zasugeruje, że to mój blog
[treść edytowana]
// wyjaśnienie niżej - galer
znalazione na allegro, wczoraj pisałem o tym a dziś masz
[treść edytowana]
// wyjaśnienie niżej - galer
moi zdaniem cena chyba niezła, aczkolwiek za 10 pewnie pójdzie, z ciekawości napisze mail
moja oferta to 1000zł
wiecej nie mam
Witam,
skoro nie jest to Twoja oferta, to nie ma ona nic do szukania w tym dziale. Przenoszę do działu Poker.
Pozdrawiam.
Ciekawe ile ma dziennych wejść na stronę trochę mało opisał wątpię by się sprzedała, do tego jeszcze ten archaiczny layout. Jak dla mnie nie warta ceny, ale wszystko jest kwestią tego ile ma odwiedzin bo layout zawsze można zmienić
"Dodatkow dorzucam opis Full Tilt Poker, którego aktualne nie ma na stronie, gdyż FTP jest zablokowane." :nh
pisałem do gościa, średnio ma 20-30 unikalnych wejśc dziennie.
gotów jest też sprzedać same teksty.
podobno jest też w stanie zejść nawet do 9000zł.
niestety serwis będzie zaniedbany, bo brak czasu, praca czy coś tam. dostał tez ponoć ofertę na 7500 - czy to prawda to nie wiem.
teksty mi się wydają ciekawe i nieźle napisane.
Napisane przez frodo7777
znalazione na allegro, wczoraj pisałem o tym a dziś masz![]()
![]()
[treść edytowana]
Ja zasugeruję.
Wcześniej już założyłeś temat w dziale 'Blogi' gdzie pisałeś o tej stronie.
Parę dni temu, w innym poście imitując sygnaturkę reklamujesz bardzo podobnie nazywającą się stronę, tylko zajmującą się zakładami bukmacherskimi.
Jeśli to nie Twoja strona, to nic tu po tym temacie, bo nikt Ci nic nie powie, a szczegółowe informacje dostaniesz od sprzedającego na allegro.pl
Jeśli to Twoja strona, to wystaw to jak należy w dziale 'Targowisko', ale też nie gwarantuje czy wyższe władze nie usuną tej oferty jako reklamy konkurencyjnego serwisu.
Temat zamykam.