Witam wszystkich i proszę o pomoc, bo idzie o stosunkowo znaczącą dla mojego bankrollu ilość $$$
No więc wczoraj postanowiłem zagrać (trochę z nudów i braku gry w pokera ostatnio :P) satelitkę sit'n'go drugiego poziomu, za 7$ do turnieju o całe ćwierć bańki. Grało w niej tylko pięć osób i udało mi się wygrać i uzyskać wejściówkę do poziomu następnego. W tej z kolei zagrały 62 osoby, a 15 uzyskiwało wejście do turnieju głównego. No i... udało się (większość czasu liderowałem nawet w ilości żetonów):D I teraz mam dylemat... Z jednej strony taki turniej strasznie kusi, ale z drugiej wiem, że stawka na pewno wpłynie niekorzystnie na moją grę. A 200+15$ wpisowego byłoby znaczącym zastrzykiem kasy dla mojego bankrollu.
No i moje pytanie: czy ktoś z Was wie może, czy mogę się wycofać z main event i to wpisowe na konto dostać, skoro wejściówkę wygrałem przez satelity? Nie chciałbym stracić jednocześnie i biletu do turnieju, i kasy, więc boję się trochę kliknąć na wyrejestrowanie
Jeśli ktoś miał do czynienia z podobną sytuacją i wie, czy dozwolone jest wypisanie się, to proszę o szybkie info (turniej już dziś wieczorem).
Pozdrawiam