Przejdź do forum
Satelitki - 250k gu...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[Zamknięte] Satelitki - 250k guaranteed

9 Posty
4 Użytkownicy
0 Reakcje
715 Wyświetlenia
SamRadziwill

Witam wszystkich i proszę o pomoc, bo idzie o stosunkowo znaczącą dla mojego bankrollu ilość $$$ =) No więc wczoraj postanowiłem zagrać (trochę z nudów i braku gry w pokera ostatnio :P) satelitkę sit'n'go drugiego poziomu, za 7$ do turnieju o całe ćwierć bańki. Grało w niej tylko pięć osób i udało mi się wygrać i uzyskać wejściówkę do poziomu następnego. W tej z kolei zagrały 62 osoby, a 15 uzyskiwało wejście do turnieju głównego. No i... udało się (większość czasu liderowałem nawet w ilości żetonów):D I teraz mam dylemat... Z jednej strony taki turniej strasznie kusi, ale z drugiej wiem, że stawka na pewno wpłynie niekorzystnie na moją grę. A 200+15$ wpisowego byłoby znaczącym zastrzykiem kasy dla mojego bankrollu.

No i moje pytanie: czy ktoś z Was wie może, czy mogę się wycofać z main event i to wpisowe na konto dostać, skoro wejściówkę wygrałem przez satelity? Nie chciałbym stracić jednocześnie i biletu do turnieju, i kasy, więc boję się trochę kliknąć na wyrejestrowanie :P Jeśli ktoś miał do czynienia z podobną sytuacją i wie, czy dozwolone jest wypisanie się, to proszę o szybkie info (turniej już dziś wieczorem).

Pozdrawiam :)

8 odpowiedzi

różnie na różnych roomach
na party - nie (parę miesięcy temu też miałem taki dylemat)
na starsach - tak

MoroP

Jeszcze tylko podaj jakiej platformie te satelitki były??

Zapewne w regulaminie każdego roomu masz możliwość dowiedzenia się jaka jest polityka dotycząca cashowania ticketów.

Na PokerStars nie ma problemów.

SamRadziwill Autor wątku
SamRadziwill

No więc dzieje się to wszystko na Titanie. Zaraz wezmę się za przeglądanie regulaminu =)

Niestety nie mozna zamienic wejsciowki na kase pytalem supportu.
Moze spotkamy sie przy jakims stole:)
Powodzenia

SamRadziwill Autor wątku
SamRadziwill

Ja też zapytałem i niestety odpowiedź ta sama... No cóż, pozostaje dojść do płatnych miejsc w turnieju głównym:D Dzięki i powodzenia Tobie też Lukson.

SamRadziwill Autor wątku
SamRadziwill

No i niestety :( Odpadłem koło dwusetnego miejsca, przy 150 płatnych.. Może udałoby się doczekać jakoś do kasy, ale mój stack był już bardzo mały i była okazja do podwojenia się, niestety się nie udało. A Tobie jak poszło Lukson?

Ja niestety przecenilem TPTK:) na turnie ale generalnie bardzo fajny turek.
Wydaje mi sie ze trafilem na bardzo tight stolik i w sredniej fazie turka moje kk 2razy nie spotkaly sie z wieksza akcja co nie usprawiedliwia oczywiscie mojego fatalnego rozdania.

SamRadziwill Autor wątku
SamRadziwill

Heh, ja grałem nawet lepiej niż się spodziewałem, raz zrzuciłem właśnie TPTK, przeciwnik pokazał potem grzecznie, że miał dwie pary =) Ale po tym zagraniu miałem ok. 900 żetonów, przy blindach 75/150.. A i tak udało się jeszcze nabudować do 6000. Ale potem już niestety nie dostawałem dobrych kart i spadałem coraz niżej, aż w końcu odpadłem przy próbie steala z buttona =) A turek faktycznie fajny, może w tym tygodniu też pogram te satelitki, bo poziom na nich nie jest jakiś hiper wysoki :)