Witam zastanawiam się czy jest jakaś platforma, która oferuję pokera w wersji rush? Do tej pory świetnie mi się grało na FTP, ale z wiadomych przyczyn nie jest to już możliwe. Czy ktoś coś wie na ten temat?
Witam,
Rush Poker był pomysłem FTP i został przez nich opatentowany, tym samym na żadnym innym roomie taka gra nie jest możliwa
Pozdrawiam
Takiej odpowiedzi właśnie nie chciałem usłyszeć... No cóż trzeba na dobre rozstać się z rushem niestety!
Napisane przez kolcz
... No cóż trzeba na dobre rozstać się z rushem niestety!
Ftp wróci !! ♠_evil:
Napisane przez derus
Napisane przez Kamil1010
Ftp wróci !! ♠_evil:+1
Oby nie jako upiór.
[treść edytowana] - ale nie wiem czy wolno mi pisać o tym bo to nie partner PS.
//nie wolno - JasonWatch
Czyli mam to rozumieć na zasadzie, że jest jakaś platforma oferująca rush poker, ale nie można jej nazwy wymienić gdyż nie jest partnerem PS? Istnieje takowa?
Napisane przez Urbi23
Witam,Rush Poker był pomysłem FTP i został przez nich opatentowany, tym samym na żadnym innym roomie taka gra nie jest możliwa
Pozdrawiam
http://forumserver.twoplustwo.com/29/news-views-gossip/rush-poker-patent-704477/
Zależy dużo od tego jaki był to patent, bo jak zostało opatentowane tylko w USA to nie ma problemy aby w Europie ktoś inny to opatentował :).
Amerykański wniosek patentowy: US2007/0155460
Europejski wniosek patentowy: EP1968720 (obejmuje także Wyspę Man, rejestracja ma również zostać przeprowadzona na Jersey, Guernsey oraz Gibraltarze)
Europejski wniosek patentowy - numer wniosku: 10250085.7 (obejmuje także Wyspę Man, rejestracja ma również zostać przeprowadzona na Jersey, Guernsey oraz Gibraltarze)
Australijski wniosek patentowy: AU2006333559
Kanadyjski wniosek patentowy: CA2632291