Napisane przez gadouk
twoim![]()
skoncz juz to bo skonczy sie tak
no to masz złe info chyba... masz link w sygnaturze mojej i ostatni post np. jest nt wczorajszej gry;)
Napisane przez gadouk
twoim![]()
skoncz juz to bo skonczy sie tak
no to masz złe info chyba... masz link w sygnaturze mojej i ostatni post np. jest nt wczorajszej gry;)
Napisane przez gadouk
wiecej offu niz pokera w blogu![]()
nie jesteś zadowolony, no proszę:(
Wrzucaj wrzucaj nie przejmuj się nim i daj jeszcze jakieś rady jak grasz te turki.
no ja nie miałem zamiaru się przejmować:D.
A co do gry to pisałem już kilkukrotnie tutaj w sumie.
Super standard ABC powinno wystarczyć, nie ma sensu luźno sqzować bo zazwyczaj dostanie się call od jakiś QTo,KJo, A9o. luźnych 3betów też nie ma sensu zbyt często stosować, bo większość graczy gra albo 30/9 albo 45/3 albo 8/6, mało jest w miarę dobrych agresywnych graczy
te szczuronity zazwyczaj nie ogarniają postflopu, więc overpush za 30BB do raise'u 2,5BB jest standardem;) a jak już się zdecydują grać to grają FOF, ze wskazaniem jednak na to że potrafią czasem loose callnąć flopa, ale na barel ip się wyrzucają.
Napisane przez smack91
Super standard ABC powinno wystarczyć, nie ma sensu luźno sqzować bo zazwyczaj dostanie się call od jakiś QTo,KJo, A9o. luźnych 3betów też nie ma sensu zbyt często stosować, bo większość graczy gra albo 30/9 albo 45/3 albo 8/6
Oczywiście chyba,że jest się na bublu z dużym stackiem
Trochę mnie zainspirowałeś tymi wynikami i stwierdziłem, że więcej pogram tych turniejów. Dzisiaj zagrałem chyba z 20 i dwa razy final table raz trzeci i raz drugi i bankroll podwojony. Muszę ogarnąć trochę fazę push or fold short handed bo chyba za luźno pushuje
siemka jak masz ustawione huda ? Bo mi nie wyswietla HM wogole statystyk w tych turniejach multi entry .
HUD mam w miarę standardowy:
VPIP/PFR/3bet/foldto3bet
cbet/foldtocbet/AF/WTSD
reszte sprawdzam w pop-upie.
Smack, otwieraj blog. Bede bardzo chetnie sledzil. Mi przed chwila 3 razy AA zlamali. Z rzedu:) 3 razy Flush wszedl, a byl AI preflop. :P. Nic tylko sie stilltowac. Ale po raz 1 od kiedy gram, mam wyjebane na tilta. Raz mialem FT, a tak to z 30 dolcow w sumie w plecy:) Ale moj najwiekszy sukces to ze nie daje sie tiltowi:)
Już od dawna mam blog:
https://polska.pokerstrategy.com/forum/thread.php?threadid=119894 - odnośnik:)
Po przeczytaniu calego tematu i zobaczenia efektów gry tych turków dzisiaj stwierdziłem, że też je troche pogram.
Po przegraniu 20 turniejów w stylu AA<82o wkoncu udało sie ten 21 shipnąć i br zasilił sie o kolejne 120$ =] Grunt to grać to swoje A-game i bez problemu można fajnie na nich powiększać swój br.
A jeszcze takie pytanie, kiedy zamierzasz atakować te za 4$?
póki co musiałem zrobić cash-out, także roll póki co jeszcze ciut za mały na 4+0,4$. Ale niebawem powinienem zawitać, jakoś początek kwietnia:)