Piszę , ponieważ nie mam siły w grze przeciwko rosjanom . Przed flopem all iny vs nim są bez sensu . Już n -ty raz z kolei moje asy przegrały z K T .... A innym razem asy przegrały z A 9 .....
Stalin musiał grać bardzo dobrze....
Piszę , ponieważ nie mam siły w grze przeciwko rosjanom . Przed flopem all iny vs nim są bez sensu . Już n -ty raz z kolei moje asy przegrały z K T .... A innym razem asy przegrały z A 9 .....
Stalin musiał grać bardzo dobrze....
a pamietasz ile razy wygrales takie rozdania? pewnie nie bo czlowiek z natury woli zapamietywac to co zle a wygrane traktujesz jak cos co Ci sie nalezy zawsze
Equity Wygrana Podział
MP2 85.22% 85.03% 0.19% AA
MP3 14.78% 14.59% 0.19% KTs, KTo
Equity Wygrana Podział
MP2 92.45% 91.76% 0.68% AA
MP3 7.55% 6.87% 0.68% A9s, A9o
jak widzisz nie masz 100% szans na zwyciestwo i im szybciej zdasz sobie sprawe z tego, ze raz na jakis czas MUSISZ przegrac takie rozdanie, tym lepiej dla Twojego mindsetu oraz Twojej gry
ech no wiem , ale jednak z ruskimi tylko tak przegrywam z nikim innym tak jak oni i to mnie boli .
Tez nienawidze ruskich i to nie tylko za to jak grają w pokera ogolnie nienawidze tego narodu , wiem ze nie ma tez sensu przychodzic na forum i sie zalic bo zaraz posypie sie fala hejtu ze nie umiesz grac i probka jest za mała :facepalm:.
Ja osobiscie bluzgam do monitora uderzam myszka o biurko etc
Napisane przez Dante872
mój wykres od dwóch dni też mi się nie podoba ♠_ugly:
niezły tilt widze
4$ przespazzowane, reszta set vs set x2, flush vs full , flush vs wyzszy flush, KK vs drawy x2
Nie patrz skąd są gracze i masz problem z głowy. To,że przegrywasz z ruskimi to czysty przypdek. Jest to spowodowane tym,że ich jest najwięcej na każym poker roomie, a wśród nich są słabi gracze, ale zarówno też dobrzy. Jak wbijesz sobie do głowy,że kazdy rusek jest słabym graczem to wtedy dopiero bedzieesz miał problem!
Napisane przez Pesymist
ech no wiem , ale jednak z ruskimi tylko tak przegrywam z nikim innym tak jak oni i to mnie boli .
Po prostu jest morze ruskich.. - na starsach zwłaszcza i grają tak jak grają - rzadko z innymi masz się szansę zmierzyć AK /K4... dlatego tak się ich pamięta ... ale trzeba to z przymrużeniem oka traktować
Napisane przez szoker22
Tez nienawidze ruskich i to nie tylko za to jak grają w pokera ogolnie nienawidze tego narodu , wiem ze nie ma tez sensu przychodzic na forum i sie zalic bo zaraz posypie sie fala hejtu ze nie umiesz grac i probka jest za mała :facepalm:.Ja osobiscie bluzgam do monitora uderzam myszka o biurko etc
![]()
Możesz wytłumaczyć czemu nie lubisz Rosjan ?
Ps. Bez Hejtu ^^
obojętnie co napiszecie ja mam matematyczne dowody na to ze poker to jebana loteria!!!! nie będę zasmucał itd. bo mnie wykasują !!! WASZE DOWODY MATEMATYCZNe jestem w stanie udowodnić ze poker jest losową grą i umiejetnosci to 1-150 graczy!!!! Nie naciągajcie graczy!!!
Napisane przez Kmedi1979
obojętnie co napiszecie ja mam matematyczne dowody na to ze poker to jebana loteria!!!! nie będę zasmucał itd. bo mnie wykasują !!! WASZE DOWODY MATEMATYCZNe jestem w stanie udowodnić ze poker jest losową grą i umiejetnosci to 1-150 graczy!!!! Nie naciągajcie graczy!!!
czekam na te dowody
Napisane przez wsngwo6
ruskie to robaki i przez nich gniją pomidory
Opierniczyli Ci ogródek z pomidorów.. ogórków.. sałaty.. rzodkiewki czy co innego masz na myśli ?