Week 10 odcinek 4 od 13 40
http://thebiggame.pokerstars.net/episodes/
Polecam
Napisane przez hazelasty
o k*rwa, ten kretyn AA i KK spasowal preflop...
dlaczego nazywasz go kretynem?
zdecydowal ze woli zachowac te 130k$ + 50k$ za jakis tam paszport i nie ryzykowac
to dla niego kupa kasy
ok, jak juz nie chce dalej grac, to niech nie patrzy w karty i je od razu muckuje, bo przeciez ich i tak nie zagra?
dlaczego komentatorzy mówią na nich PH, DW itp?
pomyślcie jakby to brzmiało po polsku. lol
Napisane przez hazelasty
o k*rwa, ten kretyn AA i KK spasowal preflop...
Jak zwykle jakiś komentarz od gracza na lajf czenging stawkach.
Napisane przez mstck
Napisane przez hazelasty
o k*rwa, ten kretyn AA i KK spasowal preflop...Jak zwykle jakiś komentarz od gracza na lajf czenging stawkach.
jak zwykle jakis komentarz od idioty.
Właśnie obejrzałem, imo std. Dobrze gra. Jak jest na plusie 3 roczne pensje + EPT passport to co za różnice robi mu granie jakichkolwiek kart w tym momencie, po za taką, że za każdym razem będzie ryzykował to co już ma.
Dobra decyzja, wie kiedy przestać, w końcu wszystko z freerolla.
Jakby zagrał te AA to mógłby być już busto, więc can't argue with results, sit out najlepszą opcją.
Napisane przez korczas
ladnie sie helmuth liwrukw (czyt. wspak :)) na ta 10 na riverze ;]
imo nie wiem jak on to mogl callnac
jeszcze po takiej przemowie fishmana
Hellmuth fatalny call omg
a ten gosc
OMFG
jak juz nie chcial ryzykowac mogl chociaz callnac i kontrolowac pule
Phil Helmut powinien poracowac nad midsetem. Powaznie mowie, tak tiltujacego prosa to ja bym ogral..... ♠_cool:
Śmieszą mnie osobiscie wypowiedzi typu "idiota" o loose cannon. Z przebiegu calej gry widac ze naprawde dobrze radzi sobie z gra. Na jego miejscu kazdy by pewnie zrobil tak samo. Jak sam powiedzial ma przed soba taka ilosc kasy jak zarabia przez 3 lata jako nauczyciel. Hazelasty, mysle ze majac w kieszeni paszport za 50k i 130tysiecy dolarow w gotowce (prawie pol miliona zlotych) nie postapil byc inaczej. Byl na freerollu, wygral mase kasy i paszport. Tego sie trzyma, zalaczyl "sit out" i dowiezie to wszytko do konca. O to chyba chodzi co nie? Nie zeby sobie pograc z prosami, ograc ich majac najlepsza reke startowa w holdema, i ogolnie sie pobawic w pro playera. Dostajesz szanse wygrac niesamowite pieniadze i masz z niej skorzystac. Dodatkowo dzieki paszportowi ma szanse ugrac jeszcze wiecej. I ma to zaprzepascic przed jeden bad beat? -> Patrz kareta na jego asy. Imo dobrze gral wczesniej i dobrze robi teraz
Napisane przez Kiersno
Na jego miejscu kazdy szczur by pewnie zrobil tak samo.
fyp
Imo po prostu kazdy nie grajacy na takich stawkach. Co za problem po takiej grze zasilic wygrana swoj bankroll i grac z tego w poksa? Ty na pewno byc gral dalej nie zwazajac na nic, a pozniej powiedzial "A co tam, wtopilem pol miliona zlotych, ale zagralem dobrze". jasne, w pokerze chodzi o dobre decyzje. I wiecie co? To JEST dobra decyzja. Zostac zwyciezca Big Game, zarobic mase kasy i dostac paszport. Imo zadnego szczurzenia koles nie robi, po prostu wybral najlepsza opcje.
ale macie mentalność minimalisty(aż dziw bierze, że to forum pokerowe), ja bym grał, nic w to nie zainwestowałem, a mogę "ustawić" się do końca życia
Napisane przez Delcrimo
ale macie mentalność minimalisty(aż dziw bierze, że to forum pokerowe), ja bym grał, nic w to nie zainwestowałem, a mogę "ustawić" się do końca życia![]()
to wejdz na stawki na ktore ci aktualnie pozwala profit z pokera i sie ustaw