hey czy obecie używacie revoluta?
chodzi mi o opcie revolut ---> skrill
czy jest on bezpieczna jako forma wyplaty ?
Revolut zdaje się stał się od pewnego czasu instytucją bankową więc jeśli nie posiadasz innych źródeł zaróbku to raczej bym nie szalał z kwotami
ja ostatnio wpłacałem z revoluta na skrilla i przy zasileniu Pokerstarsa wyskoczyło, że środki nie mogą być przeznaczone na hazard. W drugą stronę też tak miałem. Czy ktoś też się z tym spotkał. Czy to ja coś źle naklikałem?
Napisane przez xrdxtt
ja ostatnio wpłacałem z revoluta na skrilla i przy zasileniu Pokerstarsa wyskoczyło, że środki nie mogą być przeznaczone na hazard. W drugą stronę też tak miałem. Czy ktoś też się z tym spotkał. Czy to ja coś źle naklikałem?
jak wpłacasz na Skrilla to niezaleznie od metody wyskakuje okienko czy chcesz aby środki były wykorzystywane na gry hazardowe i z automatu jest to odznaczone. Jak nie zaznaczysz to potem lipa
W dniu dzisiejszym z revoluta bezpośrednio już nie ma możliwości przelewania kasy na PS czy gdziekolwiek indziej , weszły nowe regulacje i blokowane są wszystkie przelewy wychodzące z kart płatniczych... także trzeba znowu kombinować
Napisane przez cprx887
W dniu dzisiejszym z revoluta bezpośrednio już nie ma możliwości przelewania kasy na PS czy gdziekolwiek indziej , weszły nowe regulacje i blokowane są wszystkie przelewy wychodzące z kart płatniczych... także trzeba znowu kombinować
Skąd te info?
Faktycznie zablokowane płatności. Zniknęła funkcja odblokowania blokady hazardowej.
No to Hiuston mamy problem!!!
U mnie podobne problemy. W dodatku jak klikam cashiera to pojawia mi się taki błąd Link Text...
Napisane przez IsHeTheBest
U mnie podobne problemy. W dodatku jak klikam cashiera to pojawia mi się taki błąd Link Text...
Ten błąd pojawia się mi od wczoraj , ale za drugim razem czy trzecim jest ok.
Po rozmowie z supportem , faktycznie sam się tez dowiedział że zablokowali płatności na hazard. Nawet nie wiedzieli . Dostosowali się prawa polskiego.
Ch.. trza wracać chyba do Skrilla.
Prośba o sprawdzenie czy przechodzą pieniążki ze skrilla na revolut , bo to fajna opcja była. Nie wiem czy uaktywniać z powrotem skrilla. Czy szukać czegoś lepszego.
Napisane przez sheckin
Ja ostatnio wypłacałem ze starsów na skrill i ze skrill na revolut na kartę.
Tzn. kiedy , bo od dzisiaj revolut zablokowany na hazard
Napisane przez tigerek73
Napisane przez sheckin
Ja ostatnio wypłacałem ze starsów na skrill i ze skrill na revolut na kartę.Tzn. kiedy , bo od dzisiaj revolut zablokowany na hazard
W tamtą sobotę
Po prostu bezpośrednio z revoluta nie wpłacimy na hazard, restrykcja dotyczy Polski i Norwegi, normalnie na Skrilla można i ze skrilla wpłacać a potem ze skrilla na revolut, tak samo można na much better itp
Napisane przez cprx887
Po prostu bezpośrednio z revoluta nie wpłacimy na hazard, restrykcja dotyczy Polski i Norwegi, normalnie na Skrilla można i ze skrilla wpłacać a potem ze skrilla na revolut, tak samo można na much better itp
Jest jakaś opłata za przelew ze skrilla na revolut?
Napisane przez LAPA2000
Napisane przez cprx887
Po prostu bezpośrednio z revoluta nie wpłacimy na hazard, restrykcja dotyczy Polski i Norwegi, normalnie na Skrilla można i ze skrilla wpłacać a potem ze skrilla na revolut, tak samo można na much better itpJest jakaś opłata za przelew ze skrilla na revolut?
Nie