nice ♠_thumbsup:
hehehehe whiler mega fotoszop skills
i wykres od razu odzwierciedla uczucia wszystkich dzieci na forum
:D:D
Napisane przez Shuma87
Napisane przez Teges
Wrzesień odpada, zresztą taki był plan, że we wrzesniu jak bede grał to mało, chociaż ta promocja na Party całkiem spoko, RB plus promocja z góry daje 60%. Ale i tak odpada, październik miał być grind, ale mam obsuwe z pracą i po obronie chce wyjechac gdzieś na wakacje ;]. Ale spoko, wiesz, ze jak będę już grał, to będzie wzajemna mobilizacja. No i jakiegoś live mam nadzieje za jakiś czas zrobimy, narazie nie mam czasu, ale jak tylko będę miał to sie pisze ;].... Nie ma to jak Kozak z Północy
![]()
Wziąłeś się ostro za pracę. No live koniecznie, w jakimś ciekawym miejscu. W końcu trzeba opić to. Twój wynik świetowaliśmy m.in. z Teh'em. Prawda Teh ?
![]()
A co do motywacji to osiągnałbym o wiele gorszy wynik gdyby nie Ty i TheNaturat. A tak motywacja była dzisiaj do 11
![]()
Musimy się ustawić w najbliższym czasie na jakiś epicki melanż/grind (niepotrzebne skreślić ;))
Północ FTW!
Napisane przez MickeeMouse
Gratulacje.
Tylko czemu grasz Play Money?! Powinieneś być bogaty.![]()
Bo to są Play
money
jak piwo
bezalkoholowe ;P
Gdansk rzadzi!!!
Shuma87 jak oceniasz przyszlosc i perspektywy Razza? myslisz ,ze nauka Razza od dzisiaj to lepsza inwestycja czasu niz np Holdema SH czy FR?
chodzi mi o stawki dla "normalnych" ludzi do np max $1/2
Napisane przez julesvegajulesvega
Pojedynek z prosem na 100/200 zakończony niepowodzeniem ?
No niestety nie szła karta
Ale poczekajmy na longrun
Eeeeeeeeee Shuma to fish... na moich oczach go Chińczyk wydymał !
A później jakiś caritas.... :/
Napisane przez kopoland
Eeeeeeeeee Shuma to fish... na moich oczach go Chińczyk wydymał !![]()

Juz widac Shumomanie :P. Ja się pochwale, że go znam(ba do jednego liceum chodziliśmy, ale inne roczniki i nie poznaliśmy sie w tamtych czasach), qrde może trza było autograf wziąść, teraz pewnie, kasuje za to z pięć zeta :P.