Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[Zamknięte] Razz

6 Posty
3 Użytkownicy
0 Reakcje
396 Wyświetlenia

Witam czy może ktoś podać nazwe platformy na której można grać stud razz(nie licząc poker stars), interesuje mnie gra limitów od 10c/20c do 3/6$.
Pozdrawiam

5 odpowiedzi
LeonidasPL

Jak nie PokerStars, to zostaje tylko FTP. _cool: :facepalm:

_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

hmm ftp było spoko grałem tam stoliki do 6/12 ale musiało się zesrać, a poker stars nie daje mi zarobić.

LeonidasPL

No co zrobisz. :/ Nie ma lekko, nie jest to zbyt popularna odmiana i obecnie tylko na Starsach mozesz w nią pograc. Wierzę, że się jakoś dostosujesz i dasz rade wygrywac na tym roomie. GL

Sepurta

Napisane przez LeonidasPL
No co zrobisz. :/ Nie ma lekko, nie jest to zbyt popularna odmiana i obecnie tylko na Starsach mozesz w nią pograc. Wierzę, że się jakoś dostosujesz i dasz rade wygrywac na tym roomie. GL

Jest jeszcze jakiś room, chyba nie połączony z PS a poza tym ruchu tam prawie nie ma więc i tak bez sensu. Po czarnym piątku podobno razz mocno upadł.

_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

Napisane przez LeonidasPL

Też mam taką nadzieję bo, bankroll szybko leci w dół(nie przez gamble, tylko przez wyjatkowo pechowe kary na 5th 6th i 7th street, w ciagu ostatnich 20 min przegralem a264kkq vs 568A342, a345jjq vs 96A25j, a546tt4 vs A367234, 3428qq3 45658kk vs 455ka23 oczywiscie all in byl zawsze na 4 streecie