Joł ludzie! Mam takie pytanie odnosnie tematu mianowicie powszechnie stosowanym jest teraz light 3bet pf no i rzecz jasna squezze. Troche gubie sie w tych zagraniach wiec prosze was o rade. Mianowicie jezeli podbijam zalozmy reke typu QQ pf i 3betuje mnie fullstack regulars z LP badz blindow to jaka akcje dalej podjac jezeli wiem ze jak go 4betne to podejmnie akcje dalej tylko z 1% rangem? Jezeli mamy pozycje to jeszcze jako tako sie gra. A jezeli jestesmy bez pozycji i gosc ma zalozmy 4% 3bet pf i flop wyskoczy A high fd oraz gosc jest agresywny to jest w tedy masakra. Nie chce sie dalej modlic
o dobry board albo ze blefuje tylko jakas rade dotyczaca takich zagran.
Drugie pytanie dotyczace tematu to squezze. Ta czynnosc sie fajnie i prosto robi jezeli mamy staty, lecz kiedy mamy pf JJ albo TT i callujemy goscia tight ktorego bym 3betnal to bym nacial sie na range ktory po jego callu mnie bije a regulars z lp badz blindow squezzuje i jest agresywny ip to odpuszczac tak po prostu i dac sobie spokoj z rozgrywaniem tego postflop? To chyba zbyt weak imo . Jak wy to rozgrywacie. gram nl 25 i 50 fr