Założyłem wczoraj wątek pt. Pytanie do prosów. Opisałem jak to się wypłacam ludziom z TPTP i TP best kicker na ich sety i co zrobić żeby temu zaradzić; a teraz sedno sprawy GDZIE ON JEST wyparował nagle nie ma go dlaczego został skasowany!!!
Witaj
Hmm dziwna sprawa - ok, popytam chłopaków czy ktoś kasował Twój temat. Jak tylko będę coś wiedział, to napiszę.
Pozdrawiam
Witaj.
Postanowiłem usunąć ten temat, ponieważ nie sformułowałeś w treści zbyt dokładnie o co ci chodzi, co zakończyło się szyderstwami ze strony innych użytkowników. Proponowałbym założyć kolejny topic, tym razem w odpowiednim dziale (Pytania i dyskusje na temat strategii) i dokładniej opisać swój problem. My unikniemy spamu, a ty dostaniesz konstruktywne odpowiedzi.
Pozdrawiam.
Ok będe wiedział następnym razem, a co do szyderstw to mam gdzieś opinie wszystkich oprócz trenerów lub ludzi z conajmniej z platyną.
Napisane przez pawel9
Ok będe wiedział następnym razem, a co do szyderstw to mam gdzieś opinie wszystkich oprócz trenerów lub ludzi z conajmniej z platyną.
od kiedy to status stanowi o skillu? sry za OT ale troche lipne podejscie
Napisane przez kNoq001
Napisane przez pawel9
Ok będe wiedział następnym razem, a co do szyderstw to mam gdzieś opinie wszystkich oprócz trenerów lub ludzi z conajmniej z platyną.od kiedy to status stanowi o skillu? sry za OT ale troche lipne podejscie
+1
Np Ent czy inni sie juz nie mogą wypowiedziec?
Napisane przez loco2f2f
Napisane przez kNoq001
Napisane przez pawel9
Ok będe wiedział następnym razem, a co do szyderstw to mam gdzieś opinie wszystkich oprócz trenerów lub ludzi z conajmniej z platyną.od kiedy to status stanowi o skillu? sry za OT ale troche lipne podejscie
+1
Np Ent czy inni sie juz nie mogą wypowiedziec?
+2
Platynę można miec grając na NL10 np.
Napisane przez pawel9
HU 4 play moniez sir?
Napisane przez pawel9
dobra nie podniecać sie koniec tematu wafle na jakim grasz roomie?
FTP, ewentualnie P*
Napisane przez wafflecop
FTP, ewentualnie P*
haha, wujek Staszek mistrz ciętej riposty
Wydaje że w temacie już wszystko jest jasne , a to nie miejsce na umawiania się na jakieś pojedynki
Zamykam