Panowie, doradźcie mi, wykupić teraz licencje do HM2, czy może do PT3? W PT3 jest taka opcja, że jak kupimy teraz, to licencje do PT4 dostaniemy za free. Wiadomo już mniej więcej kiedy spodziewać się PT3?
ehh mam ten sam dylemat w ciągu 2 tygodni muszę się zdecydować
HM - kolorki + lepsza analiza gry (all)
PT3 - podaje statystykę w danej sesji ( bardzo przydatne ) i jest dla mnie bardziej przejrzysty
P.S o pt4 nie słyszałem
Ja używałem PT3 i HM1 i uważam, że Hm jest o niebo lepszy. Lepiej można analizować własną grę, nie zamula komputera, jest przejrzystszy, ma lepszy replayer(z Hudem).
właśnie próbowałem zrobić analizę własnej gry w HM2 i nie mogę się odnaleźć - szukam podziału na pozycje i chyba nie ma ;/
Napisane przez Sobol6301
Ja używałem PT3 i HM1 i uważam, że Hm jest o niebo lepszy. Lepiej można analizować własną grę, nie zamula komputera, jest przejrzystszy, ma lepszy replayer(z Hudem).
Za to hm2 zamula że o ja...
Witam.
Najlepiej samemu przetestować korzystając z opcji trial, ponieważ nie ma tutaj programu lepszego, wszystko zależy od tego który bardziej przypadnie nam do gustu.
Pozdrawiam.
Też miałem HM i PT. Dla mnie duża różnica na korzyść HM. Czytając też rózne blogi mozna się przekonac że duża większośc tych którzy używali obydwu zdecydowanie woli HM
To jeszcze ja dopisze. Używałem pt3 a teraz używam hm1, i ten drugi jest o niebo lepszy:)
Napisane przez marinero36
Tylko czy HM2 > PT4?![]()
Aby udzielić jakiejkolwiek odpowiedzi na to pytanie trzeba poczekać na PT4 :).
Aby udzielić jakiejkolwiek odpowiedzi na to pytanie trzeba poczekać na PT4 .
Beta testerzy są mega zadowoleni z PT4, a to też zwykli gracze. Z HM2 z czego widzę to nikt nie jest zadowolony.
@Pelczi
Z czego udało mi się wyczytać, to public beta w ciągu paru tygodni, pełna wersja w ciągu kilku meisięcy. A że i tak beta zwykle działa bardzo dobrze, to można powiedzieć, że za kilka tygodni będzie można testować.
Aczkolwiek nie wiem, czy to wszystko prawda.
Napisane przez Pelczi
A wiadomo coś kiedy ma wyjść?
Miała wyjść jesienią. W listopadzie podano, że zaraz po nowym roku. Teraz oficjalnie wiadomo, że jeszcze w pierwszym kwartale. Et cetera
Pozdrawiam