Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

PT czy HM?

15 Posty
12 Użytkownicy
0 Reakcje
929 Wyświetlenia
marinero36
Elite Grinder

Panowie, doradźcie mi, wykupić teraz licencje do HM2, czy może do PT3? W PT3 jest taka opcja, że jak kupimy teraz, to licencje do PT4 dostaniemy za free. Wiadomo już mniej więcej kiedy spodziewać się PT3?

Odpowiedz
Cytat
14 odpowiedzi

ehh mam ten sam dylemat w ciągu 2 tygodni muszę się zdecydować

HM - kolorki + lepsza analiza gry (all)
PT3 - podaje statystykę w danej sesji ( bardzo przydatne ) i jest dla mnie bardziej przejrzysty

P.S o pt4 nie słyszałem

Odpowiedz
Cytat
kunaguero5
PokerStrategist

HM>PT :P

Odpowiedz
Cytat
Sobol6301
Oldschool Grinder

Ja używałem PT3 i HM1 i uważam, że Hm jest o niebo lepszy. Lepiej można analizować własną grę, nie zamula komputera, jest przejrzystszy, ma lepszy replayer(z Hudem).

Odpowiedz
Cytat

właśnie próbowałem zrobić analizę własnej gry w HM2 i nie mogę się odnaleźć - szukam podziału na pozycje i chyba nie ma ;/

Odpowiedz
Cytat
Maciekelo
Oldschool Grinder

Napisane przez Sobol6301
Ja używałem PT3 i HM1 i uważam, że Hm jest o niebo lepszy. Lepiej można analizować własną grę, nie zamula komputera, jest przejrzystszy, ma lepszy replayer(z Hudem).

Za to hm2 zamula że o ja...

Odpowiedz
Cytat
imgoingtomirage
PokerStrategist

Witam.

Najlepiej samemu przetestować korzystając z opcji trial, ponieważ nie ma tutaj programu lepszego, wszystko zależy od tego który bardziej przypadnie nam do gustu.

Pozdrawiam.

Odpowiedz
Cytat
arthmax
Oldschool Grinder

Też miałem HM i PT. Dla mnie duża różnica na korzyść HM. Czytając też rózne blogi mozna się przekonac że duża większośc tych którzy używali obydwu zdecydowanie woli HM =)

Odpowiedz
Cytat
lebobtartybogramwkarty
PokerStrategist

To jeszcze ja dopisze. Używałem pt3 a teraz używam hm1, i ten drugi jest o niebo lepszy:)

Odpowiedz
Cytat
Italiano277
PokerStrategist

Sory, że się wtrącę ale pytanie było odnośnie HM2, jak z nim wygląda sytuacja??

Odpowiedz
Cytat
marinero36 Autor wątku
marinero36
Elite Grinder

Tylko czy HM2 > PT4? :D

Odpowiedz
Cytat
imgoingtomirage
PokerStrategist

Napisane przez marinero36
Tylko czy HM2 > PT4? :D

Aby udzielić jakiejkolwiek odpowiedzi na to pytanie trzeba poczekać na PT4 :).

Odpowiedz
Cytat

A wiadomo coś kiedy ma wyjść?

Odpowiedz
Cytat
dragoste
PokerStrategist

Aby udzielić jakiejkolwiek odpowiedzi na to pytanie trzeba poczekać na PT4 .

Beta testerzy są mega zadowoleni z PT4, a to też zwykli gracze. Z HM2 z czego widzę to nikt nie jest zadowolony. :D

@Pelczi
Z czego udało mi się wyczytać, to public beta w ciągu paru tygodni, pełna wersja w ciągu kilku meisięcy. A że i tak beta zwykle działa bardzo dobrze, to można powiedzieć, że za kilka tygodni będzie można testować. ;) Aczkolwiek nie wiem, czy to wszystko prawda.

Odpowiedz
Cytat
Urbi23
Oldschool Grinder

Napisane przez Pelczi
A wiadomo coś kiedy ma wyjść?

Miała wyjść jesienią. W listopadzie podano, że zaraz po nowym roku. Teraz oficjalnie wiadomo, że jeszcze w pierwszym kwartale. Et cetera ;)

Pozdrawiam

Odpowiedz
Cytat