Powiem szczerze, że pomimo rozegranych ponad 2,5k mtt nigdy jeszcze żadna sesja mnie tak nie zmęczyła....
16h grania to już drobna przesada...

oprócz tego w tej samej sesji drugi ft:

wiem jedno, nigdy więcej nie zagram żadnego deepstacka.
Powiem szczerze, że pomimo rozegranych ponad 2,5k mtt nigdy jeszcze żadna sesja mnie tak nie zmęczyła....
16h grania to już drobna przesada...

oprócz tego w tej samej sesji drugi ft:

wiem jedno, nigdy więcej nie zagram żadnego deepstacka.
ja jeszcze trzeźwy na FT tego turnieju nie byłem bo to się po prostu za długo ciągnie zatem wielkie graty!:D
jak weszliśmy na ft, to chyba z 2 godziny minęly zanim odpadł 1 gracz...
deepy deepami, ale takiego żelbetonowego muru/idiotyzmu to jeszcze nie widziałem... - 3bety na stacku 20bb za 12 bb i fold do shovu.
Witam Serdecznie
Fajny turniej ten deep miałem go dzisiaj grać, ale skoro nie zdążę na 6.00 rano do pracy, to zagram jak będę miał wolne
Gratuluje ♠_biggrin:
Z poważaniem
Mienso24 ♠_cool:
Gz wytrwalosci, mi sie zdarzylo dojsc do FT i przespazzowalem stack ze zmeczenia :P.
Z powazaniem
Hazel24 ♠_cool:
Napisane przez hazelasty
Z powazaniem
Hazel24 ♠_cool:
Edit: nie powinno być - "Hazael24/h"
Napisane przez hazelasty
Z powazaniem
Hazel24 ♠_cool:
♠_thumbsup:
Jednak zagram ten turniej
Jesli ma ktoś ochotę na FT o 7.00 rano to zapraszam
Napisane przez kacperus
POLSKA!!!! 16h pracy 1.7k$ i jeszcze narzekają :D::D gratz
Ha, a weź odpadnij na bubble'u
Napisane przez coorchuck
graty! ile godzin trwał sam FT ?
szczerze..., nie pamiętam bo jak go grałem czasoprzestrzeń miała dla mnie gęstość karpia w galarecie... ale ok 4h chyba, może trochę dłużej..
Chciałem kiedyś zagrać tego deepa. Myślałem sobie wtedy że tak góra 8h i skończy się ten turniej. Dobrze, że to nie zagrałem.
Gratulacje świetnego wyniku ♠_thumbsup:
Szkoda, że nie udało ci się zrobić dwóch 4-cyfrówek, ale z drugiej strony oba wyniki i tak budzą podziw i należy się z tego cieszyć. Oby tak dalej.