Od kwietnia postanowiłem wejść na NL20 i z miejsca upswing.....
Pierwszy tydzień przyniósł mi więcej niż 2 miechy NL4
Uploaded with ImageShack.us
Od kwietnia postanowiłem wejść na NL20 i z miejsca upswing.....
Pierwszy tydzień przyniósł mi więcej niż 2 miechy NL4
Napisane przez JuelzWicco
przeszedłeś z NL4 na NL20 ? nie ma tam nic przejściowego?
Jest NL10 poziom ten sam co NL4.
no ja wlasnie klepie NL4 i zastanawiam sie czy nie moglbym tego robic na NL10 - bo fakt, poziom podobny... na NL20 to chyba za wczesnie dla mnie
pozdro
Napisane przez PMplast
nice bankroll management
OMG - jak możesz to oceniać ? Skąd wiesz ile wpłaciłem zanim zacząłem grać czy wyrobiłem bonus od pierwszej wpłaty, a może też miałem inne bonusy, czy na początku nie grałem NL2 tylko np skasowałem sobie te ręce....
Napisane przez GrzeskoPhi
Napisane przez PMplast
nice bankroll managementOMG - jak możesz to oceniać ? Skąd wiesz ile wpłaciłem zanim zacząłem grać czy wyrobiłem bonus od pierwszej wpłaty, a może też miałem inne bonusy, czy na początku nie grałem NL2 tylko np skasowałem sobie te ręce....
nie bulwersuj się tak
Napisane przez PMplast
nice bankroll managementOMG - jak możesz to oceniać ? Skąd wiesz ile wpłaciłem zanim zacząłem grać czy wyrobiłem bonus od pierwszej wpłaty, a może też miałem inne bonusy, czy na początku nie grałem NL2 tylko np skasowałem sobie te ręce....
Hej,
Nie podałeś żadnych dodatkowych informacji i ja szczerze mówiąc pomyślałem tak samo jak kolega. Czytam posta i myślę sobie: wtf? z NL4 od razu na NL20?!
Także nie ma co się spinać, bo "czytanie ze zrozumieniem" odpada tutaj, bo nie ma czego czytać ani rozumieć.
Tak btw. który poker room z iPoker wybrałeś? I jaka była Twoja początkowa wpłata?
Napisane przez shemhamforash
nl20 z rollem 280?
Agresywny BRM to podstawa ♠_thumbsup:
Napisane przez magda25uk
Napisane przez shemhamforash
nl20 z rollem 280?Agresywny BRM to podstawa ♠_thumbsup:
Nie pisać takich wniosków bo kolega was zaraz zruga
Nie pisać takich wniosków bo kolega was zaraz zruga
Nie przesadzaj.
Po pierwsze nie bulwersowałem się odnośnie twego postu powyżej. Byłem jedynie zdziwiony.. liczyłem, na słowa typu "good job" a tu taki plaskacz po mordzie "a bankroll managment" <-- joke
bl4dy84 - mam konta w 3 roomach IPoker. Pierwsza wpłata... nie mam pojęcia konto założone dawno temu. Po prostu głównie zajmowałem/uje się zakładami sportowymi z całkiem poprawnym yieldem 2% nawet do znalezienia mój temat w konkurencyjnej witrynie. Tam stosuje BM - ale to trochę inny i nie pora o tym mówić.
shemhamforash - na NL20 nie wszedłem z 280$ a 20$ gdyż miałem info od samego Boga, iż pierwsza moja ręka na BB to AA (które nie zostanie przełamane) a wszyscy gracze dadzą all in.
na NL20 nie wszedłem z 280$ a 20$ gdyż miałem info od samego Boga, iż pierwsza moja ręka na BB to AA (które nie zostanie przełamane) a wszyscy gracze dadzą all in.
Jeżeli ktoś dał Ci takie info to przestań się lepiej z nim zadawać
Ej no ale serio, jak czje egde to czemu nie ma zaatakowac z 14BI i stop lossem na 4BI??
Zostanie mu i tak 20BI na nl10, a jak trafi runa to moze ladnego boosta dostac. To nie rush ani pokerpro zeby po 100BI trzymac
Mnie NL20 też przywitało fajnie, a potem w 2 sesje spadłem 8BI (i to większość coolery i suckouty) więc stestowało mnie to, obyś Ty leciał tylko w góre.