Przejdź do forum
Przywitanie się z ...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[Zamknięte] Przywitanie się z NL20

19 Posty
11 Użytkownicy
0 Reakcje
1,512 Wyświetlenia
GrzeskoPhi
Oldschool Grinder

Od kwietnia postanowiłem wejść na NL20 i z miejsca upswing.....
Pierwszy tydzień przyniósł mi więcej niż 2 miechy NL4 :)

Uploaded with ImageShack.us

Uploaded with ImageShack.us

18 odpowiedzi
Franczo
PokerStrategist

grasz na Ongame ?

GrzeskoPhi Autor wątku
GrzeskoPhi
Oldschool Grinder

Napisane przez Franczo
grasz na Ongame ?

IPoker ...

JuelzWicco
PokerStrategist

przeszedłeś z NL4 na NL20 ? nie ma tam nic przejściowego?

GrzeskoPhi Autor wątku
GrzeskoPhi
Oldschool Grinder

Napisane przez JuelzWicco
przeszedłeś z NL4 na NL20 ? nie ma tam nic przejściowego?

Jest NL10 poziom ten sam co NL4.

jonasz1983
PokerStrategist

no ja wlasnie klepie NL4 i zastanawiam sie czy nie moglbym tego robic na NL10 - bo fakt, poziom podobny... na NL20 to chyba za wczesnie dla mnie

pozdro

nice bankroll management

GrzeskoPhi Autor wątku
GrzeskoPhi
Oldschool Grinder

Napisane przez PMplast
nice bankroll management

OMG - jak możesz to oceniać ? Skąd wiesz ile wpłaciłem zanim zacząłem grać czy wyrobiłem bonus od pierwszej wpłaty, a może też miałem inne bonusy, czy na początku nie grałem NL2 tylko np skasowałem sobie te ręce....

Napisane przez GrzeskoPhi

Napisane przez PMplast
nice bankroll management

OMG - jak możesz to oceniać ? Skąd wiesz ile wpłaciłem zanim zacząłem grać czy wyrobiłem bonus od pierwszej wpłaty, a może też miałem inne bonusy, czy na początku nie grałem NL2 tylko np skasowałem sobie te ręce....

nie bulwersuj się tak ;)

bl4dy84
Elite Grinder

Napisane przez PMplast
nice bankroll management

Hej,

Nie podałeś żadnych dodatkowych informacji i ja szczerze mówiąc pomyślałem tak samo jak kolega. Czytam posta i myślę sobie: wtf? z NL4 od razu na NL20?!
Także nie ma co się spinać, bo "czytanie ze zrozumieniem" odpada tutaj, bo nie ma czego czytać ani rozumieć.

Tak btw. który poker room z iPoker wybrałeś? I jaka była Twoja początkowa wpłata?

nl20 z rollem 280?

magda25uk
Oldschool Grinder

Napisane przez shemhamforash
nl20 z rollem 280?

Agresywny BRM to podstawa _thumbsup:

Napisane przez magda25uk

nl20 z rollem 280?

Agresywny BRM to podstawa _thumbsup:

Nie pisać takich wniosków bo kolega was zaraz zruga

kaczuba
Oldschool Grinder

nl20 z rollem 280?

std na micro

Gratuluje sukcesu!

GrzeskoPhi Autor wątku
GrzeskoPhi
Oldschool Grinder

Nie pisać takich wniosków bo kolega was zaraz zruga

Nie przesadzaj.

Po pierwsze nie bulwersowałem się odnośnie twego postu powyżej. Byłem jedynie zdziwiony.. liczyłem, na słowa typu "good job" a tu taki plaskacz po mordzie "a bankroll managment" <-- joke

bl4dy84 - mam konta w 3 roomach IPoker. Pierwsza wpłata... nie mam pojęcia konto założone dawno temu. Po prostu głównie zajmowałem/uje się zakładami sportowymi z całkiem poprawnym yieldem 2% nawet do znalezienia mój temat w konkurencyjnej witrynie. Tam stosuje BM - ale to trochę inny i nie pora o tym mówić.

shemhamforash - na NL20 nie wszedłem z 280$ a 20$ gdyż miałem info od samego Boga, iż pierwsza moja ręka na BB to AA (które nie zostanie przełamane) a wszyscy gracze dadzą all in.

na NL20 nie wszedłem z 280$ a 20$ gdyż miałem info od samego Boga, iż pierwsza moja ręka na BB to AA (które nie zostanie przełamane) a wszyscy gracze dadzą all in.

Jeżeli ktoś dał Ci takie info to przestań się lepiej z nim zadawać

magda25uk
Oldschool Grinder

Ej no ale serio, jak czje egde to czemu nie ma zaatakowac z 14BI i stop lossem na 4BI??
Zostanie mu i tak 20BI na nl10, a jak trafi runa to moze ladnego boosta dostac. To nie rush ani pokerpro zeby po 100BI trzymac ;)

preludiumm
PokerStrategist

:f_thumbsup:

Mnie NL20 też przywitało fajnie, a potem w 2 sesje spadłem 8BI (i to większość coolery i suckouty) więc stestowało mnie to, obyś Ty leciał tylko w góre.