Przejdź do forum
Przykład mojej poke...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

Przykład mojej pokerowej głupoty i chciwości

5 Posty
5 Użytkownicy
0 Reakcje
652 Wyświetlenia
Piotrek2345
PokerStrategist

Udało mi sie wygrac bilet za pare centów z satelity do turnieju MicroMillions-004: $5,50 NL Hold'em [Turbo, Zoom].
Wstawiam rozdanie, które jest chyba książkowym wzorem jak nie powinno się rozgrywac trójki na flopie :facepalm: Przeważnie podbijam z cut off'a do 3bb i na flopie bronie mojej ręki ale w tym przypadku zrobiłem inaczej..
Na flopie z racji, że nie czułem zagrożenia do flasha i obstawialem przeciwników na parke albo die parki z królem to nieźle sie zdziwiłem na showdownie...

http://www.boomplayer.com/pl/poker-hands/Boom/9905744_33DD7F0F0E

Odpowiedz
Cytat
4 odpowiedzi

To odpowiedz sobie na pytania co wg Twojej oceny zrobiłeś źle, wyciągnij wnioski i nie powtarzaj, bo złych zagrań w tym jednym rozdaniu jest bez liku:)

Zawsze możesz wrzucić to rozdanie do działu oceny rąk.

Odpowiedz
Cytat
ManForYou
PokerStrategist

Ja pewnie zrobiłbym open 2x i nie byłoby historii ;P

Ale skoro już limpelismy, to call na flopie styka, aczkolwiek na poziom tych graczy ( zaczepie sie, nie odpuszcze ) gram tu raise.
Ale turna to juz zdecdowanie raisuje.
River rozegrane mega slabo, od czego Ty chcesz value ciagnac? Blefujesz? Bo nie rozumiem :P

Filmiki szkoleniowe, masz srebro - masz dostęp do maasyyy fajnych filmow olora, pyszala i innych

PZDR

Odpowiedz
Cytat

po prostu grałeś za bardzo pasywnie

Odpowiedz
Cytat
KubaZaszywacz
Oldschool Grinder

Player 3 po takim rozegraniu na river zawsze ma albo 5x albo lepszego seta więc raise jest bez sensu.

Jeśli na turnie nadal jest multiway to taką kartę się obowiązkowo raisuje.

Odpowiedz
Cytat