Przejdź do forum
Przerwa w P*

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[Zamknięte] Przerwa w P*

6 Posty
4 Użytkownicy
0 Reakcje
670 Wyświetlenia
tigerek73
Elite Grinder

Mam pytanko gdzie mogę przejść aby pograć FL SH 0,5/1 1/2. Grałem bardzo dużo na Mansion, ale tam jest coraz gorzej. Powróciłem do P* z 11 $ zrobiłem 498$. Potem kataklizm. Ostatnie 4 tygodnie to koszmar. Zjechałem do 2,27 wpłaciłem teraz 10 żeby zagrać w TopGear. W turkach wygrałem do tego 250$.
Także muszę odpocząć od P*. Zastanawiam się nad Everest i Party. Pomocy.

5 odpowiedzi
majstereo
Elite Grinder

1. Przepraszamy, ze tak dlugo musiales czekac na odpowiedz :]

2. Odpowiedz na twoje pytanie : najbardziej po PokerStars polecam platforme FTP ( niski rake na poziomie 2.5-3BB/100, ogrom fiszow + bardzo dobry soft [moim zdaniem najlepszy])

3. Wydaje mi sie, ze przyczyna twoich ogromnych swingow jest szukanie leakow nie w swojej grze tylko w sofcie - leaki w grze to swoja droga, ale BRM to samo wiesz => wazna sprawa. Z tego co napisales= swing z 500$ do 2$ = 250BB, czyli duzo ale to nie jest mega nadzwyczajne w fixed limit SH. skoro z 500$ wbijales na limit 1/2, nie mozesz winic roomu i fiszow.

To tyle.

tigerek73 Autor wątku
tigerek73
Elite Grinder

Dzięki. Na FTP właśnie gram , ale nie mam konta przez was i tu problem. Na soft nie narzekam, po prostu chcę odpocząć o P*. Zbieram kasę na nowy rok w P* i będę walczył o Supernove. Dlatego chcę wybrać inny aby se do pomóc fajnym bonusem, ale musi być duża ilość 0,5/1 i 1,2 SH. Chociażby 10.

Walderam
Oldschool Grinder

Ja mogę Ci polecić Poker Heaven. Stołów jest co prawda mało, a soft sam w sobie bardzo dziwny, ale poziom przeciwników na FL SH to jest po prostu dramat. Średnia oglądalność flopa na stawkach 1/2 € i 2/4 € to od 50% w górę, tylko w weekendy pojawia się nieco więcej dobrych graczy, a tak to sami Hiszpanie, Libańczycy i im podobni, którzy świetnie się bawią.

Limp preflop tam króluje i 5/5 na flopie to norma. Niestety stoły 5-osobowe to teoretycznie jeszcze większe swingi, ale ja miałem bardzo pozytywne wrażenia stamtąd. Bonus od pierwszej wpłaty ciężko wyrobić w całości z uwagi na małą liczbę stołów do gry, po prostu nie ma gdzie rozegrać tylu rozdań, ale oprócz bonusu jest rakeback i wszystko razem wychodzi bardzo przyjemnie.

tigerek73 Autor wątku
tigerek73
Elite Grinder

Dzięki za info. Swoją" karierę" zaczynałem właśnie od BossMedia. Nie umiejąc w ogóle grać byłem do przodu 2 lata temu. I tam wygrałem właśnie największego turka grając 3 tygodnie w pokera 11.600 zł. Ale wtedy było bardzo mało stołów grałem mieszanego FR i SH przeważnie 0,25/0,5. Musze podpatrzeć jak tam właśnie teraz wygląda.

Gomez224
PokerStrategist

Generalnie jakieś 2 miechy grałem na Betsonie (Ongame) zajefajny room do łowienia rybek. Dużo graczy to osoby z bukmacherki którzy przyszli spróbować szczęścia :D :D :D tak że łatwo się ich ogrywa. Niestety Ongame to nie najlepszy soft (brak kolejek do stolików, wieszający się soft przy odpaleniu więcej niż 6 stołów, zwiechy serwerów i nawet znikająca kasa z konta :/) mi nie zwrócili ok 15$. Jeśli to Cie nie zraża to polecam