Przejdź do forum
Promocja Level Up w...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

Promocja Level Up w marcu 2013 r.

110 Posty
41 Użytkownicy
0 Reakcje
9,554 Wyświetlenia
sojowyjarz
PokerStrategist

Ja na PH też nic nie mam. Wróciłem z wakacji, byłem pewien że już dawno będzie....

Odpowiedz
Cytat

Hej sojowyjarz,

jak już pisałem w poprzednim poście, otrzymaliśmy potwierdzenie od niektórych poker roomów, ale Poker Heaven niestety nie było wśród nich. Jeśli spełniłeś warunki otrzymania nagrody, na pewno pojawi się na Twoim koncie :)

Pozdrawiam.

Odpowiedz
Cytat
sojowyjarz
PokerStrategist

Where is the cash?

Odpowiedz
Cytat

Cześć,

nadal nie otrzymaliśmy odpowiedzi od Poker Heaven, podobnie jak od PKR. Tylko na tych dwóch poker roomach jeszcze pieniądze nie zostały wypłacone. Niestety, nie znam przyczyny tego opóźnienia.

Pozdrawiam.

Odpowiedz
Cytat

Witam,

otrzymaliśmy potwierdzenie od Poker Heaven, że pieniądze za promocję Level Up zostały wypłacone na konta graczy. Proszę sprawdzić i w razie wątpliwości napisać ticketa do naszego supportu.

Pozdrawiam.

Odpowiedz
Cytat
markeba
Elite Grinder

Ema, od PKR spłynęła kasa?

Odpowiedz
Cytat
Head Admin
Marta
Poker Player

Hej markeba,

tak, że gracze z PKR zostali "spłaceni". Rozumiem, że nie otrzymałeś pieniędzy do tej pory, możesz potwierdzić?

Odpowiedz
Cytat

Hej markeba,

nawiązując do wcześniejszego wpisu od Marty, jeśli rzeczywiście nie otrzymałeś jeszcze pieniędzy za ta promocje, to zgłoś się do naszego supportu pisząc ticketa. W ten sposób najszybciej będziemy mogli załatwić sprawę.

Pozdrawiam

Odpowiedz
Cytat
markeba
Elite Grinder

Siema, nie wiem czy dostałem czy nie, ponieważ mam permanentny probelem z funkcją która umożliwa zobaczenie przelewów tylko i wyłącznie finansowych(naPKR). Natomiast przeglądanie wszystkich transakcji które pokazują każdą aktywność(wstanie od stolika, siadanie, auto top-up) jest wyjątkowo męczące, chyba, że podalibyście dokładną datę kiedy ta kwota miała zostać przelana.
Dzięki.

Odpowiedz
Cytat

Pieniądze na konta graczy na PKR zostały wypłacone po 14 kwietnia, a jeśli to nie pomoże, to zapytam o dokładną datę nasz dział B2B.

Pozdrawiam

Odpowiedz
Cytat