Przejdź do forum
Promocja Level Up w...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

Promocja Level Up w listopadzie

60 Posty
29 Użytkownicy
0 Reakcje
2,914 Wyświetlenia
doxdoxdox0
PokerStrategist

złoto da się zrobić na nl 2 na dwa stoły, przeciez 300 pkt masz za samo odpalenie pokerroomu i zagranie ręki codziennie

Odpowiedz
Cytat

Hej,

Napisane przez Witcher1990

Bardziej o to, że dostaje się dodatkowe 10 SP każdego dnia za ugranie 1SP dziennie

ta promocja jest zawsze. Jeśli tylko danego dnia zdobędziesz 1 StrategyPoint za grę na poker roomie, to otrzymasz 10 bonusowych StrategyPoints.

W promocji chodzi o to, że spełniając warunki podane w pierwszym poście (np. 10 StrategyPoints przez 20 dni w listopadzie), otrzymuje się dodatkowe 100 bonusowych StrategyPoints jako nagrodę. W ten sposób łącznie zdobyło się w listopadzie 500 StrategyPoints, które dają złoty status:

- 20 dni po 10 StrategyPoints z gry = 200 StrategyPoints

- 20 dni po 10 bonusowych StrategyPoints = 200 StrategyPoints

- 100 bonusowych StrategyPoints za udział w promocji i wypełnienie warunków = 100 StrategyPoints

W sumie mamy równe 500 punktów i złoty status. Mam nadzieję, że udało mi się rozwiać wątpliwości, na czym polega promocja i co można w niej zyskać :)

Pozdrawiam

Odpowiedz
Cytat

trzeba się na to jakoś rejestrować?

Odpowiedz
Cytat

Hej eliaszbstok,

nie musisz się specjalnie rejestrować do tej promocji.

Jeśli grasz na koncie pokerowym przypisanym do PokerStrategy.com, to automatycznie bierzesz udział w tej promocji.

Powodzenia.

Odpowiedz
Cytat

ok i rozumiem że mając golda na start w listopadzie spełniając warunki na golda w levelup dostane 20?

Odpowiedz
Cytat

Hej eliaszbstok,

sam status nie jest wyznacznikiem otrzymania nagrody, gdyż możesz zdobyć złoty status nie spełniając warunków promocji. Należy dokładnie wypełnić warunki podane w pierwszym wpisie w tym wątku.

Pozdrawiam

Odpowiedz
Cytat
2morepain
PokerStrategist

ale pytanie jest ot to czy mając status złoty, i WYPEŁNIAJĄC warunki promocji na złoty status (20x10sp) dostaje się nagrodę gotówkową czy też jest ona zarezerwowana dla tych którzy wchodzą na wyższy status (co właściwie wynikało by z 1 zdania opisu)

Odpowiedz
Cytat

Przepraszam za być może głupie i banalne pytanie ale jak połączyć moje konto na pokerstrategy.com z kontem na PokerStars żeby mogło naliczać mi te punkty?

Jest instrukcja jak zrobić to przy rejestracji ale ja to konto zakładałem już dawno.

Odpowiedz
Cytat
thomaPL
Oldschool Grinder

Napisane przez empeka77
Przepraszam za być może głupie i banalne pytanie ale jak połączyć moje konto na pokerstrategy.com z kontem na PokerStars żeby mogło naliczać mi te punkty?

Jest instrukcja jak zrobić to przy rejestracji ale ja to konto zakładałem już dawno.

nie mozna

Odpowiedz
Cytat

Hej 2morepain,

Napisane przez 2morepain

ale pytanie jest ot to czy mając status złoty, i WYPEŁNIAJĄC warunki promocji na złoty status (20x10sp) dostaje się nagrodę gotówkową czy też jest ona zarezerwowana dla tych którzy wchodzą na wyższy status (co właściwie wynikało by z 1 zdania opisu)

status na początku listopada nie ma nic do rzeczy w tej promocji, można mieć nawet diamentowy status, a i tak nie będzie on uwzględniany przy wyznaczaniu zwycięzców :) Liczy się tylko ilość StrategyPoints zdobyta w listopadzie oraz to, w ilu dniach zostaną one zdobyte.

Oznacza to, że mając złoto początkiem listopada i spełniając warunki promocji upoważniające do otrzymana 20 $, otrzyma się nagrodę.

@empeka77: Istniejącego konta na PokerStars nie można już przypisać do PokerStrategy.com. Jeśli chcesz zdobywać StrategyPoints oraz wziąć udział w promocji Level Up, proszę zarejestrować się na jednym z partnerskich poker roomów, których lista dostępna jest na stronie:

-> Nasze partnerskie poker roomy

Pozdrawiam

Odpowiedz
Cytat
Wielgosz
Oldschool Grinder

Ktoś mi może udzielić odpowiedzi, ile minimum punktów VPP dziennie na Poker770 muszę wyrobić żeby te minimum 10SP było zrobione???

Odpowiedz
Cytat
thomaPL
Oldschool Grinder

Napisane przez Wielgosz
Ktoś mi może udzielić odpowiedzi, ile minimum punktów VPP dziennie na Poker770 muszę wyrobić żeby te minimum 10SP było zrobione???

a nie lepiej wejsc w zakladke pokerroomy i sobie zerknac i byc szczesliwym ze sie cos samemu znalazlo?

NL2 - NL10 - 25 Points za 1 $ rake'u

NL10+ - 20 Points za 1 $ rake'u

SnG/MTT - 22 Points za 1 $ rake'u

1 $ rake'u = 5 StrategyPoints

Odpowiedz
Cytat
VonBucek2
Oldschool Grinder

Witam, czy ktoś mógłby mi wytłumaczyc jak są przeliczane $rakue z William Hill na SP? Ja troche sie nad tym zastanawiałem ale nie znalazłem żadnej zależności.

Odpowiedz
Cytat
Head Admin
spinek
PokerStrategist

Cześć VonBucek2,

Niestety domyślnie ustawiona statystyka w PokerTrackerze 4 nie pokazuje właściwej wartości pobranego rake'u.

Ponieważ na William Hill metoda naliczania rake'u to contributed (obowiązująca teraz w zasadzie na prawie każdym pokerroomie), musisz wybrać inną statystykę.

Daj prawym przyciskiem myszy na raporcie->Configure Report i dodaj statystykę "My Currency Rake Contributed". Wtedy ilość rake'u oraz StrategyPoints powinna się zgadzać. Ławiej będzie Ci wtedy oszacować czy ugrałeś już wymaganą ilość StrategyPoints.

Jeżeli łącznie z dzisiaj będziesz grał do końca miesiąca, to powinieneś jeszcze spełnić warunki promocji Level Up.

Pozdrawiam

Odpowiedz
Cytat
VonBucek2
Oldschool Grinder

Wielkie thx tego nie wiedziałem :D Wiedza często kosztuje i dobrze że tylko tyle a to prawda teoretycznie szanse jeszcze mam xD

Wiesz jeszcze o której na PokerStars i William Hill kończy sie doba? Tak jak u nas o 0:00 polskiego czasu czy jakoś inaczej?

Odpowiedz
Cytat
Head Admin
spinek
PokerStrategist

Na William Hill chyba o 1 w nocy, ale lepiej z tym uważać. Czasem może naliczyć rake z opóźnieniem po odejściu od stołu i wtedy wskoczy już na kolejny dzień. Wiem z własnego doświadczenia ;)

Te graniczne godziny są trochę niepewne i lepiej z odpowiednim zapasem ugrać wymagane StrategyPoints.

Na PokerStars doba zaczyna/kończy się o 6 rano polskiego czasu.

Powodzenia!

Odpowiedz
Cytat
VonBucek2
Oldschool Grinder

OK wielkie dzięki :) Na pewno ta wiedza się przyda jak nastepny raz będe coś planował xD

Również pozdrawiam! :sdrink

Odpowiedz
Cytat

czy gotówka będzie przelana już w następnym tygodniu ?

Odpowiedz
Cytat

Cześć Sundera,

najpierw musimy otrzymać dane od wszystkich poker roomów, na których była przeprowadzana ta promocja i dopiero wtedy będziemy mogli nagradzać naszych użytkowników, którzy spełnili wymagania promocji. Dlatego nie mogę zagwarantować, że pieniądze pojawią się już w przyszłym tygodniu.

Pozdrawiam

Odpowiedz
Cytat

Napisane przez VonBucek2
Witam, czy ktoś mógłby mi wytłumaczyc jak są przeliczane $rakue z William Hill na SP? Ja troche sie nad tym zastanawiałem ale nie znalazłem żadnej zależności.

Miałem takiego samego zonka, ale się udało rzutem na taśme :), gold mi wskoczył jeszcze bez bonusu ale czekam z niecierpliwością na hajsy i punkciki :)

Odpowiedz
Cytat