Jadę do Pragi
NetBet
888Poker
24h Poker
Hej,
Psychopata przeczytaj moją poprzednią wiadomość
PokerStars nie może być brany pod uwagę w tej promocji.
Dzidek93 są to poker roomy z oferty PokerStrategy.com więc tak. Musisz tylko uzbierać co najmniej 20 StrategyPoints na co najmniej jednym z nich oraz wybrać 3 poker room, który jest powiązany z PokerStrategy.com.
Pozdrawiam.
Napisane przez Skibcio
PokerStars nie zezwala na oferowanie dodatkowego rakebacku. Dozwolony jest tylko rakeback, który oferuje ten poker room.Z tego powodu nie możemy oferować gotówki na PokerStars i dlatego poker room ten jest wyłączony z dużej części naszych promocji. Nie uwzięliśmy się na PokerStars, szanujemy ich postanowienia.
pytanie tylko jak ma sie takie promo do rakeback'u bo to dwie rozne rzeczy
@Dzidek93 888Poker i Titan Poker tak, PartyPoker nie. Musisz więc wybrać inny poker room. Jeśli takego poker roomu nie posiadasz to możesz założyć konto na nowej platformie.
bobek81 wyjaśniłem to kilka postów wyżej:
Napisane przez Skibcio
PokerStars nie zezwala na oferowanie dodatkowego rakebacku. Dozwolony jest tylko rakeback, który oferuje ten poker room.Z tego powodu nie możemy oferować gotówki na PokerStars i dlatego poker room ten jest wyłączony z dużej części naszych promocji. Nie uwzięliśmy się na PokerStars, szanujemy ich postanowienia.
Bilet ma wartość pieniężną i jest dodatkowym rakebackiem.
Ale sie czepiacie o ten Poker Stars. Maja jakaś dziwną strategię, że nie pozwalają partnerskim stronom robić dodatkowych promocji za granie u nich, to się ich czepiajcie, a nie PokerStrategy. Też tego nie rozumiem, ale pisanie tutaj nic nie zmieni, zapytajcie ich skąd taka strategia :). Ja tam i tak od dawna tam się nie loguje, aczkolwiek po ostatnich zmianach na ipoker to nie wiem czy sie z nimi nie przeprosze
Napisane przez Skibcio
Promocja zaczęła się dziś, ale będą liczone wszystkie StrategyPoints z listopadaPamiętajcie, że liczą się tylko podstawowe punkty.
Dzidek93 PartyPoker niestety nie jest już naszym partnerskim poker roomem i nie ma go na tej liście: lista partnerskich poker roomów. Dlatego punkty z tego poker roomu nie będą liczone w tej promocji.
Prosze o potwierdzenie, ze dobrze zrozumialem....jesli np w okresie od 01-06.11 ugralem juz po 20 punktow na 3 powiazanych roomach to beda one uwzglednione I czysto teoretycznie nie musze juz wiecej do konca miesiaca punktow zdobywac? No chyba ze chce wygrac pakiet za max ilosc punktow?
Hej,
Chyba jeszcze nie wszystkie punkty spłynęły na Twoje konto. Mogło tak się stać jeśli grałeś np. wczoraj.
Punkty, które ugrałeś w dniach 01-06.11 będą liczyć się w tej promocji.
Pozdrawiam.