Przejdź do forum
Program do katalogo...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

Program do katalogowania notatek

15 Posty
8 Użytkownicy
3 Reakcje
1,113 Wyświetlenia
EitiPrieLeur

Witam
poszukuje programu w którym bede mogl tworzyc takie oto drzewka aby dostep do notatk byl prosty i szybki

mam taki program TreePad ale w nim po wklejeniu tekstu z worda teskt staje sie malo przejrzysty i nie do przeczytania przez zle formatowanie :( szukam czegos lepszego!

Dziekuje za pomoc
pozdrawiam

Odpowiedz
Cytat
14 odpowiedzi
aldon7

http://www.zhornsoftware.co.uk/stickies/

?

Odpowiedz
Cytat
EitiPrieLeur Autor wątku
EitiPrieLeur

Napisane przez aldon7
http://www.zhornsoftware.co.uk/stickies/

?

Lipa

Odpowiedz
Cytat
trzasku

Cześć EitiPrieLeur,

Osobiście używam według mnie bardzo wydajnego systemu który polega na tym, że segreguje notatki w folderach, może to coś dla Ciebie. :fdrink

Będę śledził temat bo może znajdzie się jakaś ciekawsza metoda. :f_grin:

Jeżeli miałbyś jeszcze jakiekolwiek pytania proszę pisać. Postaram się pomóc jak najlepiej potrafię. :fdrink

Pozdrawiam i życzę dużo asów, :f_cool:
Patryk

Odpowiedz
Cytat
EitiPrieLeur Autor wątku
EitiPrieLeur

Cześć,
tak wiadomo, że ten sposób jest super standardowy i bardzo dobry. Po prostu znalazlem program który mimo swojej prostoty już coś wnosił w tym temacie więc stwierdziłem, że pewnie ktoś mądry stworzył jakiś kombajn który ma opcje o których nie sniło sie zwykłym zjadaczom chleba takim jak ja.

Czekam również, może ktoś coś ma jednak ;) :f_biggrin:

Odpowiedz
Cytat
Moderator
baadnewz01

Hej trzasku jak porobiłeś sobie takie ikony folderów? ;)

Odpowiedz
Cytat
trzasku

Cześć Paweł,

Zrobienie ikony z dowolnego obrazka zajmuje mi około minuty. Ogólnie każdy rozmiar obrazka nadaje się do przemienia go w ikonkę, nawet duży. Najpierw wpisuje w Google słowo kluczowe ikonki wraz ze słowem "icon lub ico" (w ten sposób te obrazki będą małe), np. hand icon. Następnie przeciągam interesujący mnie obraz na pulpit, wchodzę na stronę do konwertowania obrazków w ikony, opcją "Wybierz plik" wskazuje wybrany obrazek, zaznaczam opcję "Icon for Windows 8 or Vista" i klikam "Download". Pod koniec wrzucam nową ikonę do folderu z ikonami który utworzyłem w folderze obrazy i zmieniam ją dla danego folderu.

Jeżeli miałbyś jeszcze jakiekolwiek pytania proszę pisać. Postaram się pomóc jak najlepiej potrafię. :fdrink

Pozdrawiam i życzę dużo asów, :f_cool:
Patryk

Odpowiedz
Cytat
Moderator
baadnewz01

dzięki bardzo szybko sprawnie :fdrink

Odpowiedz
Cytat
maklakiewicz

Może spróbuj Evernote, nie ma tam drzewek ale może ci podpasuje a wyszukiwanie zrobisz sobie tagami.

Odpowiedz
Cytat
EitiPrieLeur Autor wątku
EitiPrieLeur

Dziekuje za odpowiedzi.
Na moim blogu również zaproponowano mi evernote. Coś w tym musi być ;)
Synchronizacja, dostępność, na chwilę obecną mi wystarczy!

Jednak w chwili refleksji musze wyróżnić post TRZASKA odnosząc się może nie do tematu a do naszej ulubionej gry. W pokerze wiele spraw jest tak na prawdę oczywistych a doszukujemy sie nie wiadomo czego. Gratuluję!

Pozdrawiam :)

Odpowiedz
Cytat
trzasku

Napisane przez EitiPrieLeur
Dziekuje za odpowiedzi.
Na moim blogu również zaproponowano mi evernote. Coś w tym musi być ;)
Synchronizacja, dostępność, na chwilę obecną mi wystarczy!

Jednak w chwili refleksji musze wyróżnić post TRZASKA odnosząc się może nie do tematu a do naszej ulubionej gry. W pokerze wiele spraw jest tak na prawdę oczywistych a doszukujemy sie nie wiadomo czego. Gratuluję!

Pozdrawiam :)

Dziękuję za miłe słowa. :f_grin: Zawsze do usług. :fdrink

Odpowiedz
Cytat

odnawiam temat,czy zna ktoś program/aplikacje do katalogowania notatek z opcją załączania plików?? szukam tego od 4 dni...

Odpowiedz
Cytat
trzasku

Ja używam Evernote, można tam robić drzewka, dodawać pliki i wiele wiele więcej. Mam już ponad tysiąc notatek tak zrobionych. Jeżeli ktoś ma propozycje innych programów to piszcie, chętnie przetestuję.

Odpowiedz
Cytat

Znalazłem. Quip ! Polecam (ios,www,...)

Odpowiedz
Cytat
4greg4

Ja używam OneNote2016 - o ile mi wiadomo jest za darmo

Odpowiedz
Cytat